ماهشهر- سرپرست فرمانداری بندر ماهشهر گفت: گندم تولیدی این شهرستان نباید از ماهشهر خارج شود و باید در این زمینه دستگاه های متولی جدی باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، فریدون بندری شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای کشاورزی شهرستان ماهشهر با اشاره به افزایش برداشت محصول در سال جدید اظهار کرد: با عنایت پروردگار، همکاری و هم افزایی مسئولان و دستاندرکاران امر بخش کشاورزی شاهد افزایش محصول و خرید گندم در سطح شهرستان بندر ماهشهر در سال جاری باشیم.
وی ادامه داد: دولت با افزایش رقم خرید تضمینی گندم گام مؤثری را برای جلب رضایت کشاورزان برداشته که امید است این موضوع موجب اطمینان خاطر کشاورزان شود.
سرپرست فرمانداری بندر ماهشهر افزود: طبق پیش بینیهای صورت گرفته برداشت کشت پاییزه بیش از ۲۵ هزار تن گندم و دیگر محصولات زراعی برداشت و تولید محصول در ماهشهر داشته باشیم.
وی تاکید کرد: سایر مدیران و دستگاههای متولی با همیاریهایی که در مراحل کاشت و داشت از خود نشان دادهاند در برداشت و خرید نیز با همگرایی از دسترنج کشاورزان شهرستان به بهترین نحو برداشت و خریداری کنند.
بندری تصریح کرد: از کشاورزان و زارعان شهرستان ماهشهر درخواست میشود که محصولات تولیدی خود را به مراکز خرید مجاز از جمله اداره جهاد کشاورزی و تعاونیهای روستایی بندر ماهشهر تحویل داده و در صورت مشاهده دلالان گندم، ضمن خودداری از فروش محصول خود به آنها، موارد را به مراکز انتظامی شهرستان گزارش دهند.
وی در خصوص شیوه پرداخت خسارت خشکسالی به کشاورزان گفت: از دستاندرکاران این امر انتظار میرود که در صورت تصمیم بر پرداخت خسارت خشکسالی، لازم است که همه زمینهای کشاورزی حوزه آبریز رودخانههای مارون و جراحی به صورت یکسان دیده شده و پرداخت خسارت بدون تضییع حقوق سایر کشاورزان و مطابق با قوانین انجام شود.
نماینده عالی دولت و رئیس شورای کشاورزی شهرستان ماهشهر تاکید کرد: در سال جدید برای پیشگیری از سوءاستفادههای احتمالی با توجه به استراتژیک بودن گندم، تمهیداتی برای جلوگیری خروج گندم گرفته شده است.
وی با اشاره به کیفیت و مرغوبیت بالای گندم بندر ماهشهر نسبت به مناطق گفت: از دستگاهها و ادارات متولی درخواست میشود که مانع خروج محصول گندم تولیدی از سطح شهرستان شده و آن را در سیلوهای داخل شهرستان نگهداری و پس از آن به کارخانه آرد فعال شهرستان تحویل دهند.
کپی شد
All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
