انجمن جهانی فولاد اعلام کرد؛ مجموع تولید جهانی فولاد ایران در ژوئن ۲۰۲۳ میلادی افزایش ۱۷.۴ درصدی را به ثبت رساند که موجب شد ایران در ماه ژوئن جایگاه هفتم و در نیمه نخست ۲۰۲۳ میلادی، جایگاه هشتم را در تولید جهانی فولاد کسب کند.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا) به نقل از صداوسیما، انجمن جهانی فولاد گزارش تولید جهانی فولاد را در نیم‌سال نخست سال جاری میلادی منتشر کرده است.
تولید فولاد خام ایران در ژوئن امسال ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن به ثبت رسید که حاکی از افزایش ۱۷.۴ درصدی در مقایسه با پارسال است. ایران توانست با این میزان تولید به رتبه هفتم تولید در ژوئن ۲۰۲۳ میلادی دست یابد.
۶۳ کشور فولادساز جهان در ژوئن امسال، ۱۵۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش ۰.۱ درصدی را نشان می‌دهد.
بنا بر داده‌های منتشر شده توسط این انجمن تولید فولاد ایران در شش ماه نخست سال جاری میلادی ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تن بوده است. این حجم از تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۸ درصد رشد داشته است.
همچنین آمار گویای این است که هر چند ایران از سال ۲۰۱۸ میلادی تا ۲۰۲۲ میلادی همواره دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان به شمار می‌آمده است، اما در سال نیم سال نخست سال جاری میلادی در جایگاه هشتمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان قرار گرفته و برزیل و ترکیه به ترتیب رتبه‌های ۹ و ۱۰ را در اختیار دارند.
افزون بر اینها در نیم‌سال نخست امسال چین، هند، ژاپن، امریکا، روسیه، کره جنوبی و آلمان همچنان رتبه‌های یک تا هفت تولید جهانی فولاد را به خود اختصاص داده‌اند.
بنا بر آمار انجمن جهانی فولاد در شش‌ماهه نخست سال ۲۰۲۳، ۹۴۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد. حجم تولید جهانی در این مدت از سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱/۱ کمتر بوده است.
تولید چین نیز در نیم‌سال اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۱.۳ درصدی به ۵۳۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.
تولید فولاد هند و روسیه نیز همچون چین و ایران در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد مثبت داشت اما دیگر کشورهایی که در فهرست ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان قرار دارند، نیمه اول سال جاری میلادی را با کاهش تولید نسبت به نیمه اول پارسال این سال سپری کردند.
تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری بازار سرمایه ایران محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

source

توسط ecokhabari