Wp Header Logo 391.png

به گزارش تجارت‌نیوز، دکتر بهرام عین‌اللهی در دیدار با آیت الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید، گزارشی از اقدامات وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، اجرای برنامه ملی سلامت خانواده و کنگره بین المللی سلامت خانواده در اسفندماه سال جاری در تهران ارائه کرد و گفت: برنامه ملی سلامت خانواده، محور و کلان برنامه وزارت بهداشت در دولت مردمی است.  

عین‌اللهی، تأمین سلامت جامعه را از مسیر تأمین سلامت خانواده امکانپذیر دانست و گفت: این برنامه ابتدا در ۵۹ شهرستان، سپس در ۹۳ شهرستان و در حال حاضر در ۱۹۵  شهرستان کشور اجرایی شده و آثار مثبت بسیاری در ارتقای شاخص‌های سلامت داشته است.  

وی با تاکید بر تقدم بهداشت بر درمان، از توسعه زیرساخت‌ها، تامین نیروی انسانی و اجرای برنامه سلامت خانواده به عنوان گام‌های اساسی وزارت بهداشت به منظور  عمل به توصیه  رهبر معظم انقلاب مبنی بر  تقویت ساختار شبکه بهداشت کشور یاد کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، همچنین آیت الله نوری همدانی نیز در این دیدار، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و عمل به توصیه‌های سلامت محور را موجب ارتقای ظرفیت‌ها و بهبود عملکرد جامعه دانست و با اشاره به جایگاه رفیع اخلاق و معنویت در حوزه سلامت گفت: رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تقویت حوزه بهداشت، رمز توسعه پایدار سلامت است.

وی با تقدیر از خدمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اقدامات دولت سیزدهم در عرصه سلامت، برای وزیر بهداشت در پیشبرد فعالیت های این حوزه و اجرای سیاست های  سلامت آرزوی مزید توفیقات کرد.

همچنین آیت الله جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید، عصر امروز در دیدار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش های وزیر بهداشت در اهتمام مجدانه به سیاست های جوانی جمعیت و تکمیل پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت به ویژه کلان بیمارستانها در جهت ارتقای دسترسی مردم به خدمات درمانی، تقدیر کرد.

به گزارش وبدا، آیت الله جعفر سبحانی در این دیدار ضمن قدردانی از خدمات وزارت بهداشت در دولت سیزدهم و تأکید بر اجرای موثر برنامه های مرتبط با حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت، اقدامی ارزشمند بوده است که باید اجرای مصوبات آن با اهتمام  جدی پیگیری شود. 

دکتر عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این دیدار به ارائه بخشی از دستاوردهای وزارت بهداشت در طول دو سال و نیم گذشته پرداخت و گفت: خوشبختانه توانستیم کرونا را که روزانه ۷۰۰ نفر در کشور قربانی می گرفت، مهار و مدیریت کنیم؛ به طوری که بنا به اذعان سازمان های بین المللی، ایران رتبه اول پیشگیری و درمان کرونا در منطقه را به خود اختصاص داد. 

وی با اشاره به تقویت زیرساخت های بهداشتی و درمانی در دولت مردمی، تاکید کرد: علاوه بر توجه به تقویت زیرساخت ها از جمله راه اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستانی جدید، توزیع ۳۰۸ دستگاه تجهیزات پزشکی پیشرفته و سرمایه ای در کشور با اولویت مناطق محروم و تکمیل دو هزار و ۶۰۰  پروژه بهداشتی، توانسته ایم جایگاه اول علمی در منطقه و رتبه پانزدهم در دنیا را کسب کنیم. 

وزیر بهداشت از کاهش نرخ رشد جمعیت در سالهای گذشته به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات کشور یاد کرد و با تاکید بر فرصت ۵ ساله پنجره جمعیتی گفت: خوشبختانه قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت تشکیل شده و تاکنون در ۲۰ جلسه این قرارگاه، مصوبات عملیاتی و اثر بخشی داشته ایم و بر این باوریم که وزارت بهداشت می تواند در رشد جمعیت و افزایش نسل، نقشی راهبردی داشته باشد.

دکتر عین اللهی در این دیدار همچنین تشکیل صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج و تامین اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی در سال گذشته و امسال، پوشش رایگان بیمه برای ۵ دهک درآمدی، تکمیل و افتتاح چندین کلان بیمارستان در سطح تهران و کشور، اجرای موفقیت آمیز پویش ملی سلامت، راه اندازی ۷۰ مرکز درمان ناباروری سطح ۲ و اجرای برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع را بخشی از دستاوردهای وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد.

همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که عصر امروز به منظور دیدار با علما و مراجع عظام تقلید، به شهر مقدس قم سفرکرده بود، با حجت الاسلام و المسلمین سید جواد شهرستانی، نماینده آیت الله سیستانی در کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش وبدا، دکتر بهرام عین اللهی در این دیدار با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به دولت مردمی در شروع کار و توجه ویژه ایشان به حوزه بهداشت و پیشگیری، به تغییر رویکرد وزارت بهداشت از درمان محوری به  پیشگیری محوری اشاره کرد و گفت: در دوسال گذشته، دو هزار و ۶۶۴ پروژه بهداشتی در سراسر کشور با اولویت مناطق کمتر برخوردار تکمیل شده است. 

وزیر بهداشت همچنین از تکمیل یک هزار و ۸۰۰ پروژه بهداشتی دیگر تا پایان دولت سیزدهم خبر داد و افزود: در دو سال گذشته چهار هزار و ۳۰۰ بهورز و ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی بهداشتی در پروژه های بهداشتی بکار گیری شده اند. از سوی دیگر ۵۰۰ دستگاه خودرو برای مناطق کوهستانی و صعب العبور و ۵ هزار و ۴۰۰ دستگاه موتورسیکلت به حوزه بهداشت اختصاص یافته است. 

وزیر بهداشت توجه به پیشگیری و تشخیص زودرس سرطان را از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت دانست و خاطرنشان کرد: سرطان قابل پیشگیری است و پویش ملی سلامت در فازهای بعدی برای پیشگیری و تشخیص زودرس سرطان، اجرایی می شود. 

وی رایگان شدن درمان سرطان را از اهداف وزارت بهداشت برشمرد و یادآور شد: همه سعی ما بر افزایش دسترسی مردم به خدمات درمان سرطان است و در ماه های اخیر نیز چندین دستگاه پیشرفته و جدید درمان سرطان در سراسر کشور توزیع و نصب شده  است که آخرین نمونه آن هفته قبل در زاهدان، راه اندازی شد. 

وزیر بهداشت در ادامه از اجرای پویش ملی سلامت با مشارکت ۴۶ میلیون نفر ، شناسایی ۸۸۰ بیمار جدید مبتلا به پرفشاری خون و ۴۶۰ هزار مبتلا به دیابت در کشور، اجرای کلان – برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، تقویت پوشش بیمه همگانی سلامت، اجرای تکالیف قانون جوانی جمعیت، توزیع ۳۰۸ دستگاه شامل تجهیزات پزشکی سنگین و سرمایه ای، راه اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستانی جدید و تقویت دیپلماسی سلامت به عنوان بخشی از دستاوردهای وزارت بهداشت در دو سال اخیر یاد کرد و گفت: اسفندماه کنگره بین المللی سلامت خانواده و نظام ارجاع با حضور ۲۰ تن از وزرای بهداشت کشورهای مختلف در تهران برگزار و دستاوردهای اجرای این برنامه در کشور در کنگره مذکور، ارائه می شود. 

بنابر اعلام وزارت بهداشت، حجت الاسلام شهرستانی نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش های مجدانه وزیر بهداشت و اقدامات تحولی این وزارتخانه در دولت مردمی به ویژه در حوزه محرومیت زدایی، آخرین وضعیت ساخت بیمارستان خیریه نور در قم را تشریح کرد. 

بیمارستان نور تحت اشراف دفتر آیت الله سیستانی در قم با ظرفیت ۵۰۶ تخت در مساحت ۸۰ هزار متر مربع و زیربنای ۲۴۰ هزار متر مربع با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است و فاز اول این بیمارستان با فعالیت کلینیک های تخصصی، تابستان سال آینده تکمیل و آماده افتتاح خواهد شد.





منبع :


ايسنا





source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com