Wp Header Logo 192.png

به گزارش پرشین خودرو، به گفته احمد آقایی براساس آخرین تغییرات دستورالعمل تنظیم بازار خودرو سواری شورای رقابت و براساس بند ۴ ماده ۵ این دستورالعمل، عرضه خودرو بطور مستقیم فقط از سامانه خودروسازان انجام می شود و بعد از انعقاد قرارداد در نهایت اطلاعات را به سامانه یکپارچه می دهند.

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره عرضه خودروهای مونتاژی افزود: از آنجا که صف برای خرید خودروهای مونتاژی نداریم، در حال حاضر چند خودروساز مونتاژی از طریق سامانه های خود خودرو عرضه می کنند در واقع این خودروسازان به صورت دوره ای در سامانه خودشان فراخوان برای فروش ارائه می دهند.

آقایی تاکید کرد: البته خودروسازان اصلی(سایپا و ایران خودرو) نیز براساس تقاضا، فراخوان عرضه را در سامانه‌هایشان ارائه می کنند و قراردادها را با مشتریان در سامانه خودشان منعقد می کنند و این خودروسازان نیز فقط برای جمع آوری و ثبت، اطلاعات را به سامانه یکپارچه عرضه خودروهای داخلی اعلام می کنند.

نیازی به عرضه خودرو در سامانه یکپارچه خودروهای داخلی نیست

این مقام مسئول در وزارت صمت تصریح کرد: بنابراین با توجه به آخرین تغییرات دستورالعمل تنظیم بازار خودرو سواری که در اواخر سال گذشته توسط شورای رقابت انجام شد نیازی به عرضه مستقیم خودرو در سامانه یکپارچه خودروهای داخلی وجود ندارد و عرضه خودرو توسط خودروساز و در سامانه خودروساز انجام می شود.

آقایی در ادامه درباره آخرین روند واردات خودرو اظهار داشت: واردات خودرو از اواخر سال گذشته سرعت بیشتری گرفته است و لذا امکان عرضه حجم وسیعی از خودروهای برقی وجود دارد.

وی با توجه به فراخوان ثبت نام برای عرضه خودروهای وارداتی(بنزینی-هیبریدی) گفت: پس از فراخوان ثبت نامی که برای عرضه خودروهای وارداتی (بنزینی–هیبریدی) انجام شد تعداد ۳۳ هزار نفر در صف خرید خودروهای وارداتی قرار گرفتند که بخش اعظمی خودرو برای این متقاضیان وارد و در هر دوره عرضه، متقاضیان خودروهای مورد نظر خود را انتخاب و لذا این خودروها به مرور در حال تحویل به مشتریان است.

تمرکز وزارت صمت در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید خودروهای اقتصادی است

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صمت با بیان اینکه برنامه امسال دولت واردات حداقل ۱۰۰ هزار خودرو است، تاکید کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده در نظر داریم تا در سال جاری ۵۰ هزار خودروی بنزینی و ۵۰ هزار خودروی برقی وارد کنیم و چنان چه درخواست بیشتری وجود داشته باشد می توان واردات را افزایش داد.

به گفته آقایی در زمانی که هیچ محدودیتی برای واردات خودرو وجود نداشت آمار واردات خودرو در سال ۹۷ حدود ۱۰۵ هزار خودرو بود بنابراین پیش بینی ما این است که با واردات حدود ۱۰۰ هزار خودرو بازار به تعادل می‌رسد.

وی همچنین در خصوص روند عرضه خودروهای داخلی گفت: تمرکز ما بر تولید خودروهایی با قیمت پایین یا همان خودروهای اقتصادی مقرون به صرفه برای دهک‌های پایین است تا عموم مردم بتوانند خودرو خریداری کرده و نیازشان را تامین کنند.

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com