Wp Header Logo 2547.png

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: واحد‌های تولید دارو و یا صنایع مرتبط با آن در صورت هماهنگی با شرکت‌های توزیع به هیچ عنوان مشمول برنامه‌های مدیریت بار نخواهند شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» گفت: صنایع دارویی حساس باید مراتب حضور و استقرار خود در شهرک‌های صنعتی را به شرکت‌های توزیع نیروی برق اطلاع دهند تا شرکت‌های توزیع به دلیل اجرا نکردن برنامه‌های مدیریت مصرف برای این واحد‌ها اقدامی کنند.

وی با اشاره به ماده ٥ دستورالعمل تأمین برق اضطراری مراکز حیاتی و حساس افزود: براساس این دستورالعمل، واحد‌های دارویی مشمول این دستورالعمل ملزم به نصب و راه اندازی مولد اضطراری برق هستند.

سخنگوی صنعت برق تأکید کرد: صنایع دارویی همچنین ضروری است که مصرف برق خود را با انجام راهکار‌های ساده مدیریت مصرف از جمله کاهش روشنایی غیرضروری و تنظیم دمای سیستم‌های سرمایشی بر روی ٢٤ درجه، ٢٠ درصد کاهش دهند.

 افزایش ۱۰ هزار مگاواتی برق در روز تعطیل

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه در یک هفته گذشته میزان تقاضای برق سه بار رکورد بی‌سابقه ۷۷ هزار مگاوات را در صنعت برق پشت سرگذاشت، گفت: همه نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت در حال تولید برق و شبکه‌های پایدار در حال بهره برداری هستند.

وی با بیان اینکه بیشترین مصرف در بخش خانگی و مربوط به وسایل سرمایشی است، تصریح کرد: در روز تعطیل جمعه بیش از ۱۰ هزار مگاوات افزایش مصرف برق داشتیم که بسیار رقم بالایی است.

رجبی‌مشهدی افزود: در این روز‌ها کولر‌ها بیش از ۳۲ هزار مگاوات از مصرف برق را به خود اختصاص داده‌اند که تنها با راهکار‌های ساده تنظیم دمای کولرهای گازی بر روی ۲۵ درجه، ٢٠ درصد کاهش داشته باشیم و با استفاده از دور کُند کولر‌های آبی می‌توانیم حدود ۴۰ درصد کاهش مصرف داشته باشیم.

سخنگوی صنعت برق توصیه کرد؛ دستگاه‌های اداری و اجرایی که در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی تعطیل هستند، سیستم‌های سرمایشی و روشنایی‌ها را تا ابتدای روز چهارشنبه خاموش کنند و هیئت‌های مذهبی و تکایا ایمنی را برای برق رسانی رعایت کنند و هماهنگی لازم را با شرکت‌های توزیع برق داشته باشند.

 

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com