به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، با وضع قوانینی که ورود برخی خودروها به شهرهای بزرگ را محدود میکند و احتمال ممنوعیت فروش مدلهای بنزینی و دیزلی نو در سال ۲۰۳۵، بعید نیست محبوبیت برترین خودرو الکتریکی جهان همچنان افزایش یابد. پیش تر اصلیترین مانعی که برای خرید خودروهای برقی وجود داشت، اضطراب بابت کافی نبودن انرژی موتور برای رسیدن به مقصد بود. اما با معرفی بهترین ماشین های هیبریدی دنیا که قادرند با یک مرتبه فول شارژ بیش از ۳۲۰ کیلومتر را طی کنند، این مسئله به اندازه گذشته نگران کننده نیست.
لیست بهترین خودروهای برقی ۲۰۲۴
در گزارش امروز نگاهی به رتبه بندی بهترین خودروهای برقی ۲۰۲۴ خواهیم داشت که از نگاه کاربران، برترین EVهای موجود در بازار معرفی شده است.
تسلا مدل ۳ (Tesla Model ۳)
تسلا مدل ۳ از زمان عرضه در سال ۲۰۱۹، حضوری دائمی در لیست بهترین ماشین های برقی هرسال دارد. حالا به لطف آخرین بهروزرسانیهایش، این مدل نه تنها رقیبانش را شکست میدهد بلکه به کارآمدترین مورد در فهرست پرفروش ترین خودروهای برقی تبدیل شده است.
تسلا مدل ۳ سواری لذتبخشی را ارائه میدهد و هندلینگ بهتری نسبت به رقبای خود یعنی کیا EV۶ یا پولستار ۲ دارد. این خودرو با سرعت ۲۶۱ کیلومتر بر ساعت و شتابی که در ۶.۱ ثانیه از صفر به صد میرسد (به ویژه در نسخه Performance)، به طور غیرمنتظرهای کاربردی است.
غیاب کامل دکمهها و کلیدهای فیزیکی (حتی اهرم راهنما با دکمههای لمسی روی فرمان جایگزین شده) مورد پسند همه قرار نمیگیرد، اما حداقل صفحه نمایش مرکزی عظیم ۱۵.۴ اینچی کاربرپسند است. این نکته را هم در نظر بگیرید که مدل ۳ از نظر قیمتی نیز رقابتی است و خرید آن به مشتریان امکان دسترسی به شبکه فوقالعاده سریع و راحت سوپرشارژر تسلا را میدهد.
به گفته یکی از بررسی کنندگان، تسلا یکی از بهترین خودروهای برقی جدید به حساب میآید. دن جونز اظهار داشت تسلا مدل ۳ در مسیر تست دنیای واقعی، به طور متوسط ۳.۷ مایل به ازای هر کیلووات ساعت برق مصرف کرده است.
پولستار ۲ ۲۰۲۴ (Polestar ۲)
در نگاه اول، پولستار ۲ هاچبک برقی با ظاهر شیک و مجلل خود، شباهت زیادی به سدان لوکس ولوو S۶۰ دارد. اما این محصول به مجموعه بهترین ماشین های برقی ولوو تعلق دارد و برای دنیایی بدون مصرف سوختهای فسیلی ساخته شده است.
پولستار ۲ حتی در پایینترین سطح تجهیز خود، تعادلی عالی بین برد مسافت و اسب بخار ارائه میدهد. مدل پایه دیفرانسیل عقب این خودرو با ۲۹۵ اسب بخار نیرو و برد مسافت ادعایی ۵۱۵ کیلومتر، گزینهای وسوسهکننده است. دو مدل دیگر از پولستار ۲ با سیستم انتقال قدرت تمام چرخ متحرک نیز در دسترس هستند: یکی با ۴۱۶ اسب بخار و دیگری مدل Performance Pack با ۴۴۹ اسب بخار که مورد علاقهی علاقهمندان به رانندگی پرهیجان است. هر دو مدل تمام چرخ محرک، برد مسافت ادعایی ۴۴۴ کیلومتری دارند.
قیمت پولستار ۲ از قیمت پایه تسلا مدل ۳ بسیار بالاتر است، اما حداقل از نظر برد مسافت، بر «فرزند» ایلان ماسک برتری دارد. یکی دیگر از مزایای پولستار نسبت به تسلا، کابین سنتیتر آن است که شامل یک صفحه کیلومتر معمولی و نرمافزاری مبتنی بر سیستم عامل اندروید از گوگل میشود.
اگرچه پولستار ۲ با عرضه هر مدل مدام از نظر ویژگیها، برد مسافت و اسب بخار پیشرفت میکند، اما برای رقابت با دیگر خودروهای برقی نوظهور مانند بامو i۴ و هیوندای Ioniq ۶، نیاز به قدرتنمایی بیشتری دارد. با این حال، پولستار ۲ همچنان انتخابی عالی برای خریداران در بخش خودروهای برقی است و به عنوان یکی از بهترینهای سال ۲۰۲۴ شناخته میشود.
فولکسواگن ID Buzz
علیرغم علاقهی فراوان به طراحی رتروی فولکسواگن ID. Buzz، این کمپانی آلمانی به راحتی میتوانست با صرف هزینهی کمتر روی مهندسی آن، همچنان همهی ظرفیت تولیدش را به فروش برساند. اما در عوض، فولکسواگن تمام توان خود را برای ساخت یکی از بهترین ماشین های برقی به کار گرفت. محصول نهایی ترکیبی از کاربری راحت یک MPV، آسایش و کیفیت بالای یک شاسیبلند لوکس و هزینههای نگهداری پایین یک خودروی برقی است.
تجربهی رانندگی با ID. Buzz بسیار دلپذیر است؛ شتاب صفر تا صد آن از بسیاری از شاسیبلندهای خانوادگی بنزینی، مانند تیگوان ۱.۵ لیتری، سریعتر بوده و فضای داخلی آن هم جای بسیار بیشتری ارائه میدهد، به طوری که خریداران فضای بیشتری برای سرنشینان و بار نسبت به جگوار I-Pace یا تسلا مدل Y در اختیار خواهند داشت.
سیتروئن e-C۳
یکی از بزرگترین موانع خریداران بالقوه برای روی آوردن به بهترین ماشین های برقی، قیمت آنهاست. سیتروئن به جای اینکه خودروی برقی کوچک خود را پر از امکانات غیرضروری و پرهزینه کند، e-C۳ را به یک خودروی کوچک و معقول تبدیل کرده که تنها امکانات مورد نیاز را در اختیار مشتری قرار میدهد و قیمتی دارد که بسیاری از افراد میتوانند واقعاً از پس آن بربیایند.
در حالی که داچیا اسپرینگ ارزانتر است، اما از نظر کارایی، برد باتری یا امکانات، نمیتواند با سیتروئن e-C۳ رقابت کند. e-C۳ با بردی معادل ۳۲۰ کیلومتر با هر بار شارژ و فضای داخلی قابل توجه برای اندازهاش، به طور شگفتانگیزی توانایی کافی برای انجام وظایف یک خودروی خانوادگی را دارد. همچنین به عنوان یکی از محصولات خانواده سیتروئن، سواری بسیار راحتی ارائه میدهد. این خودرو با قیمتی بسیار مناسب، یک پکیج عالی است و دقیقاً به همین دلیل، در لیست برترین خودرو الکتریکی جهان ۲۰۲۴ جا دارد.
هیوندای کُنا الکتریک
هیوندای کُنا (نسل دوم) یکی از بهترین ماشین های برقی در بخش کراساورهای کوچک به شمار میرود و حتی پیشتر عنوان «بهترین خودروی سال» از اتو اکسپرس را نیز کسب کرده است. با این حال، در میان مدلهای مختلف، نسخه برقی آن یعنی کنا الکتریکی از نظر رانندگی، کابین و سواری، پختهترین و کاملترین گزینه است. مدل پایه کنا الکتریکی با نام «استاندارد رنج» قیمتی زیر ۳۵ هزار پوند دارد و با باتری ۴۸ کیلوواتساعتیاش قادر است تا مسافت ۳۷۶ کیلومتر را طی کند.
نسل اول کنا در میان مشتریان محبوبیت بالایی کسب کرده بود، اما از نظر ابعاد کمی کوچک به نظر میرسید. حال نسل جدید کنا بر روی پلتفرم مشترکی با کیا نیرو ساخته میشود و در نتیجه فضای داخلی بیشتری ارائه میدهد. علاوه بر این، شاهد ارتقای گستردهای در بخشهای مختلف از جمله طراحی ظاهری جسورانهتر، تکنولوژی بهروزتر داخل کابین و استفاده از متریال باکیفیتتر هستیم.
با ورود به کابین، در برترین خودرو الکتریکی جهان خانواده هیوندای، یک داشبورد تحت سلطه دو نمایشگر ۱۲.۳ اینچی با نرمافزاری کاملاً جدید قرار گرفته است. با این حال، هیوندای هنوز هم از دکمههای فیزیکی برای کنترل سیستمهایی مانند تهویه مطبوع و رادیو استفاده میکند و به طور کامل به سمت کنترلهای لمسی نرفته است.
مرسدس بنز EQS
وقتی تسلا با معرفی مدل S سدان درِ تکنولوژی دیجیتال درون خودرو را به روی همه باز کرد، قدیمیترین خودروساز جهان هم وارد بازی ساخت بهترین ماشین های برقی شد تا ثابت کند میتواند هر چیزی را که در سیلیکون ولی ساخته میشود، بهتر و شیکتر بسازد.
با ورود مرسدس-بنز EQS در سال ۲۰۲۱، شاهد معرفی «هایپراسکرین» بودیم: گسترهای وسیع از املاک دیجیتال صفحه لمسی که به نظر میرسد کل داشبورد را اشغال کرده است. در واقعیت، اینطور نیست، اما یک کنسول دیجیتال ابزارآلات با نمایشگر هدآپ (بالا-سر) بزرگ، یک صفحه لمسی سیستم سرگرمی بزرگ ۱۷.۷ اینچی و یک صفحه لمسی ۱۲.۳ اینچی جلوی سرنشین را در کنار هم قرار میدهد. تاثیر ترکیبی این صفحات کمی گیجکننده است، البته به شرطی که طرفدار تکنولوژی نمایشگرهای متعدد در خودرو باشید.
با این حال، پیشرفتهای کابین مرسدسبنز فقط به صفحه نمایشهای عظیمش ختم نمیشود. جدیدترین نرمافزار سرگرمی MBUX نسل سوم پیمایش خیلی راحتتری نسبت به نسلهای قبلی دارد و سهولت استفادهای را نشان میدهد که سایر برندها به آن نمیرسند. همین عامل کافیست تا مرسدس بنز EQS را یکی از بهترین ماشین های برقی لوکس بازار دنیا بدانیم.
پورشه تایکان الکتریکی
برای خریدارانی که به دنبال تمامی مزایای بهترین ماشین های برقی هستند اما میخواهند رانندگی هیجان انگیزی را تجربه کنند، پورشه تایکان یک گزینه ایدهآل خواهد بود.
حتی مدلهای پایه این خودرو نیز با قدرتی معادل ۳۲۲ اسب بخار عرضه میشوند، در حالی که نسخههای توربو رده بالا تا ۷۵۱ اسب بخار قدرت دارند. این خودرو برای رسیدن از صفر تا صد کیلومتر در ساعت، تنها به ۲.۸ ثانیه زمان نیاز دارد. مرکز ثقل بسیار پایین و هندلینگ فوقالعاده، چابکی بسیار زیادی به پورشه تایکان میبخشد. این خودرو در مقایسه با مرسدس EQS، حس بهتری از ارتباط با چرخهای جلو به راننده میدهد و تنها آئودی ای-ترون GT که سیستمی تقریباً مشابه دارد، میتواند از نظر چسبندگی با آن رقابت کند.
خریداران برترین خودرو الکتریکی جهان حتی نگران مسافت قابل پیمایش هم نیستند؛ همه نسخههای تایکان در شرایط واقعی رانندگی قادرند تا حدود ۳۲۰ کیلومتر را با یک مرتبه فول شارژ شارژ طی کنند. فضای داخلی تایکان نیز فوقالعاده باکیفیت و شیک است و برخلاف تصور، کاربردی هم به نظر میرسد، به خصوص در نسخه کراس توریسمو که شبیه به استیشن واگن است.
BMW i۴
بی ام و i۴ یکی از سریعترین خودروها در لیست بهترین ماشین های برقی ۲۰۲۴ محسوب میشود. برخی از نسخههای آن میتوانند تنها در ۳.۸ ثانیه، از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسند. i۴ در انتقال قدرت به چرخها نسبت به نسخههای تک موتوره رقیب یعنی Polestar ۲ عملکرد بهتری دارد؛ به خصوص در شرایط لغزنده. علاوه بر این، بی ام و i۴ در مسافتهای طولانی راحت بوده و در سرعتهای بالا بسیار کمصدا است. نظرات مثبت رانندگان در نیمه اول سال جاری، BMW i۴ را در لیست بهترین خودروهای ۲۰۲۴ نیز جا داده است.
با در نظر گرفتن برد حرکتی مناسب تا ۵۹۰ کیلومتر با هر بار شارژ، سیستم اطلاعات سرگرمی عالی و کاربرپسند و همچنین فضای داخلی لوکس آن، i۴ میتواند به جایگزینی وسوسهکننده برای تسلا مدل ۳ تبدیل شود. با این حال مسئله دسترسی به شبکههای سوپرشارژر در سراسر کشور و هزینههای خرید، باعث میشود برخی خریداران برای اینکه تصمیم بگیرند کدام مدل برترین خودرو الکتریکی جهان است، اندی تردید کنند.
فولکس واگن ID ۳
فولکس واگن ID.۳ یکهتاز تمام میدانهاست. این خودرو در رانندگی، امکانات رفاهی و راحتی سرنشینان خوب عمل میکند، اما در هیچ زمینهای نسبت به بهترین رقبایش برتری چشمگیری ندارد. با این حال، باعث نمیشود که در لیست بهترین ماشین های برقی ۲۰۲۴ جا نداشته باشد.
دو نسخه از ID.۳ وجود دارد: Pro و Pro S. نسخه Pro مدل پایه است که از یک باتری ۵۸ کیلووات ساعتی بهره میبرد و با هر بار شارژ میتواند به طور رسمی مسافتی در حدود ۴۲۶ کیلومتر را طی کند. مدل Pro S باتری بزرگتر ۷۷ کیلووات ساعتی دارد که برد رسمی آن به ۵۶۲ کیلومتر میرسد. فولکس واگن ID.۳ خودروی ارزان قیمتی نیست، اما مملو از تجهیزات استاندارد و امکانات ایمنی است. با تمام این اوصاف، به خریداران توصیه میشود اگر به دنبال برترین خودرو الکتریکی جهان هستند، قبل از ID ۳ ابتدا نگاهی به MG۴ یا تسلا مدل ۳ بیندازند.
کوپرا بورن (Cupra Born)
کوپرا Born را میتوان جایگزینی کمی مهیجتر و شیکتر برای فولکسواگن ID.۳ در نظر گرفت. هر دو مدل از لحاظ فنی شباهتهای زیادی دارند، اما به جز چند مورد استثنا، به سختی میتوان تفاوت این دو مورد از بهترین ماشین های برقی دنیا را تشخیص داد.
از نظر فنی، Born و ID.۳ بسیار شبیه هستند و با باتریهای ۵۸ کیلووات ساعت و ۷۷ کیلووات ساعت عرضه میشوند که به ترتیب برد رسمی ۴۲۴.۸ و ۵۴۸.۷ کیلومتر را ارائه میدهند. اگرچه در تستهای دنیای واقعی، برد کوپرا بورن در زمستان ۲۹۴.۵۱ کیلومتر و در تابستان ۳۵۲.۴۴۶ کیلومتر، و برد فولکس واگن ID ۳ به ترتیب ۳۷۸.۱۹۶ و ۴۵۸.۶۶۳ کیلومتر ثبت شد. به نظر میآید انتخاب کوپرا بورن برای رانندگانی که قصد دارند سراغ EVها بروند، منطقیتر باشد چون بردش برای بسیاری از افراد کافی بوده و تریم V۱ آن، تقریباً تمامی امکانات موردنیاز بهترین خودروهای برقی برای رانندگی در شهر را دارد.
فورد اکسپلورر (Ford Explorer)
فورد اکسپلورر جدید نسبت به نسلهای قبلی کاملاً متحول شده و حالا در میان بهترین ماشین های برقی دنیا جادارد. مدلهای بزرگ و پرمصرف اکسپلورر جای خود را به یک SUV خانوادگی کاملاً برقی دادهاند. این اکسپلورر از پلتفرمی مشترک با فولکسواگن ID.۴ بهره میبرد و از برخی از خودروهای قدیمیتر با همین نام، کمی کوچکتر است. با این حال همچنان فضای کافی برای تمام اعضای خانواده ارائه میدهد.
درون کابین این خودرو نیز امکانات رفاهی مناسبی برای سرنشینان تعبیه شده که از جمله آنها میتوان به سیستم سرگرمی با صفحهنمایش لمسی ۱۴.۶ اینچی، صندلیهای جلو با گرمکن و ماساژور و شارژ بیسیم در مدل پایه اشاره کرد. فورد بهصورت استاندارد تجهیزات ایمنی زیادی را نیز برای این خودرو در نظر گرفته است.
آئودی E-Tron GT
گرند توررها (اتومبیلهای لوکس Gran Turismo) باید براق، سریع و قادر به پیمودن مسافتهای طولانی باشند. تنها به همین دلیل است که آئودی E-tron GT با عملکرد و خروجی قدرت فوق العادهاش، ثابت میکند که لیاقت عنوان برترین خودرو الکتریکی جهان را دارد. این خودرو میتواند رسماً در ۴.۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد، اما در دستان تستکنندگان حتی سریعتر هم عمل کرده است. آئودی ای ترون GT با یکبار شارژ میتواند تا مسافت ۴۹۴ کیلومتر را طی کند و سرعت شارژ آن تا ۲۷۰ کیلووات قابل قبول خواهد بود. از نظر توان شارژر، تنها پورشه تایکان و مازراتی گرن توریزمو فولگوره هستند که بتوانند با آن رقابت کنند.
آئودی E-tron GT کمی نرمتر و چابکتر از تایکان است، اما همچنان عملکردی فوقالعاده در رانندگی دارد و بسیار سرگرمکنندهتر از تسلا مدل S است. فضای داخلی آن نیز زیباتر پیاده شده و بر خلاف تسلا و تایکان، دکمههای فیزیکی برای ویژگیهای پرکاربرد وجود دارند. در مورد فناوری آن شکی نیست، استفاده از آن آسان است و صفحه نمایشها واضح و پاسخگو هستند.
با این حال، کاملاً بی نقص نیست. با قیمتی اولیه بیش از ۸۰,۰۰۰ پوند، حتی با وجود ارزش فروش مجدد بسیار خوب، نسبتاً گران است. همچنین کمی صدای زوزه از موتور به گوش میرسد – اما اگر از این یک قلم چشم پوشی کنیم، واقعاً یکی از بهترین ماشین های الکتریکی دنیاست.
کیا EV۹
کمتر خودرویی در میان بهترین ماشین های برقی دنیا پیدا میشود که به اندازه KIA EV۹، جادار و مناسب خانوادههای پرجمعیت باشد. این ماشین با داشتن هفت صندلی و فضایی به حجم ۳۳۳ لیتر برای صندوق عقب، حتی زمانی که تمام صندلیها اشغال باشند، باز هم برای بزرگترین خانوادهها فضای کافی را ارائه میدهد.
البته بدنهی حجیم کیا EV۹ به این معناست که برای حرکت به نیروی محرکهی قابل قبولی نیاز دارد. این نیرو توسط یک باتری ۹۹.۸ کیلووات ساعت تأمین میشود و بسته به مدل انتخابی، میتواند با هر بار شارژ تا حدود ۵۶۲ کیلومتر را طی کند. EV۹ بدون شک بزرگ و سنگین است، اما کند نیست. مدل ردهبالای GT Line با قوای محرکهی دو-موتوره ۳۷۸ اسب بخاری قادر است این هیولا را تنها در ۵.۳ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند.
ام جی ۴
در چند سال اخیر، برند MG بهعنوان سازنده خودروهای برقی مقرونبهصرفه که ارزش خرید فوقالعادهای ارائه میدهند، دورنمایی روشن برای آینده خودروهای برقی ترسیم کرده است. این فلسفه کاملاً در MG۴ خلاصه شده؛ قیمت هاچبک الکتریکی MG از مبلغی زیر ۲۷,۰۰۰ پوند شروع میشود. با این حال تنها نشانههای آشکار صرفهجویی در هزینه، استفاده از متریالی باکیفیت پایینتر در کابین است.
لیست تجهیزات استاندارد طولانی است. مدلهای مختلف EV ام جی مانند بهترین ماشین های هیبریدی دنیا، دارای صفحهنمایش لمسی ۱۰.۲۵ اینچی، اتصال به تلفن هوشمند، چراغهای جلو LED و کروز کنترل تطبیقی هستند. همچنین فضای زیادی برای سرنشینان و بار در نظر گرفته شده. MG۴ در پیچهای جادههای کوهستانی لذتبخش است و فرمان سبک و دید روبهجلوی عالی آن، مانور دادن در شهر را بسیار آسان میکند.
فولکس واگن ID ۷
فولکس واگن ثابت کرده که در زمینه بهترین ماشین های برقی حسابی گردوخاک کند (تا همینجا، سه تا از خودروهای لیست برترین خودرو الکتریکی جهان را به خودش اختصاص داد!). اما به جرأت میتوانیم بگوییم ID.۷ جدیدترین و بهترین تلاش این برند آلمانی در زمینه تولید خودروهای بدون آلایندگی به شمار میرود.
این سدان لوکس بردِ باتری عالی، کاربرد فراوان و کیفیت بالا را ارائه میدهد و قادر است با رقبای سرسختی مانند تسلا مدل ۳ رقابت کند. برای مشتریانی که به دنبال یک خودروی خانوادگی جدید هستند، حتی نسخه استیشن آن (که با نام ID.۷ تورر شناخته میشود) هم ارائه شده است.
صرف نظر از نسخهای که رانندگان انتخاب کنند، ID.۷ فولکسواگن خودروی بزرگی است. طول آن حتی از ون برقی ID. Buzz نیز بیشتر است، به این معنی که فضای زیادی برای سرنشینان و بار فراهم میکند. باتری ۷۷ کیلووات ساعتی آن نیز ظرفیت مناسبی دارد. این خودرو بسته به مدل انتخابی، با هر بار شارژ حداکثر مسافت ۶۱۵ کیلومتری را طی میکند.
یکی از انتقادهای رایج به محصولات جدید فولکسواگن، سیستم سرگرمی اطلاعاتی و کمبود دکمههای فیزیکی است. سیستم ID.۷ هنوز کاملاً ایدهآل نیست، اما نسبت به گذشته بهبود قابل توجهی پیدا کرده و استفاده از آن به لطف نورپردازی پسزمینه، در شب نیز راحت است.
بی وای دی سیل (BYD Seal)
شاید نام BYD در ایران به اندازه برندهای دیگر محبوب نباشد، اما بد نیست بدانید این شرکت یکی از سریعترین برندهای در حال رشد در زمینه تولید بهترین ماشین های برقی در دنیاست. سیل (Seal)، رقیب چهار درب شیک تسلا مدل ۳ و فولکسواگن ID۷، بیشک محصول برجسته این شرکت محسوب میشود.
دو نسخه از سیل در دسترس هستند که بسته به انتخاب خریداران، سریع یا سوپرسریع خواهد بود. برد حرکتی رسمی آن تا ۵۷۰ کیلومتر اعلام شده و اتو اکسپرس در تست برد زمستانی، توانست تا ۴۱۰ کیلومتر را طی کند. سیستم تعلیق این خودرو برای جادههای بریتانیا به خوبی تنظیم شده و به اندازهی کافی سفت هست که احساس اطمینان داشته باشید. از سوی دیگر، به اندازهای نرم هست که بتواند از پس رانندگی روی آسفالت ترکخورده بر بیاید.
فضای داخلی برای سرنشینان جلو خوب است، اما در عقب نسبت به فولکس واگن ID ۷ جای کمتری دارد و در مقایسه با مدل ۳ تسلا، فضای راحتتری ارائه میدهد. فضای داخلی تحت سلطه یک صفحهنمایش لمسی بزرگ به سبک تسلا قرار دارد که میتواند از حالت عمودی به افقی بچرخد، اما برخلاف تسلا، بهترین عملکرد را در پاسخگویی ندارد. با این حال، طراحی داخلی خودرو ظاهری کاملاً آیندهنگرانه دارد و قابل انتقاد نیست.
جمع بندی
سال ۲۰۲۴، سالی پرشور و هیجانانگیز برای دوستداران بهترین ماشین های برقی خواهد بود. در سراسر جهان شاهد ورود مدلهای جدید و نوآورانهای به بازار هستیم که هر کدام مزایا و ویژگیهای منحصر به فرد خود را ارائه میدهند. البته همانطور که انتظار میرود، حداقل ۸۰ درصد از خودروهایی که در لیست برترین خودرو الکتریکی جهان ۲۰۲۴ معرفی کردیم، در ایران حضور پیدا نخواهند کرد. با این وجود میتوانیم منتظر باشیم و ببینیم آیا کشورمان حرکتی برای واردات و معرفی خودروهای الکتریکی مونتاژی (از جمله کی ام سی J۷ که در این مقاله معرفی شد) خواهد زد یا خیر.
بهترین ماشین های هیبریدی دنیا از نظر شما کدامند؟ فکر میکنید در آینده نزدیک، EVها بتوانند جایگزین خودروهای بنزینی و دیزلی شوند؟ مشتاق دریافت نظرات شما هستیم.
source