Wp Header Logo 469.png


به گزارش تجارت نیوز،

بعد از بحران‌های سیاسی، قیمت دلار نخستین فاکتوری‌ است که بلافاصله روند می‌گیرد و با موج اخبار همراه می‌شود. در هفته‌های گذشته نیز به رسم هر تنش دیگری، قیمت دلار با موج اخبار نامساعد همراه شد. بر همین اساس، دلار در هفته دوم مهر سه هزار و ۲۵۰ تومان گران شد.

با این حال به اعتقاد معامله‌گران، این رشد، کمترین مقدار پرش قیمت دلار تحت تاثیر رخدادهای سیاسی‌ است و در صورتی که ارزپاشی سیاست‌گذار نبود، انتظارات تورمی قیمت دلار را تا کریدور هفتم بالا می‌کشید.

افسار دلار در دست سیاست‌گذار است

در حالی که همچنان سطح ریسک‌های سیاسی بالاست و اخبار سیاسی حاکی از احتمال ادامه تنش میان ایران و رژیم صهیونیستی است، اما بازارساز این سیگنال را به بازارها تزریق می‌کند که قیمت دلار در ید سیاست‌گذار است.

گفتنی است پنجشنبه‌شب، جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد اسرائیل در حال بررسی حمله به تاسیسات نفتی ایران است و همین موضوع قیمت نفت را افزایشی کرد. در مقابل، بیانات رهبر انقلاب در نماز جمعه تهران قیمت تتر را کاهشی کرد. این ارز دیجیتال کانال ۶۳ هزار تومانی را از دست داد و با قیمت ۶۲ هزار تومان عرضه شد.

از رشد قیمت دلار خبری نیست

باید توجه داشت بازارساز در روز جمعه قصد داشت با افت قیمت تتر این پالس را به بازارهای پشت خطی بدهد که روز شنبه در بازار ارز  افزایش قیمت رخ نمی‌دهد. از سوی دیگر خبرها حاکی از این است که به محض بازگشت مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری از قطر، روز جمعه دستورالعمل خاصی برای مداخله و نظارت بر نوسانات بازارها صادر شده است.

بر اساس این دستور، عبدالناصرهمتی وزیر اقتصاد و محمد‌رضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی مسئولیت مستقیم مراقبت از بازارها و ورود به آن را بر عهده گرفته‌اند. گزارش‌ها حاکی از آن است که بانک مرکزی در حال آماده‌سازی برای یک مداخله گسترده در بازار ارز است و مقرر شده به‌زودی مبلغ قابل توجهی در حدود ۱۰۰ میلیون درهم به بازار تزریق کند.

به نظر می‌رسد سیاست‌گذار قصد دارد علاوه بر ارزپاشی با خبردرمانی نیز به مدیریت بازار ارز و ممانعت از رشد قیمت دلار اقدام کند.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه طلا و ارز بخوانید.









source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com