سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور گفت: تصویب نشدن نرخ جدید حق العمل جایگاههای سوخت بر مبنای محاسبات سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، مشکلات جایگاههای سوخت را افزایش میدهد.
رضا نواز سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، گفت: با گذشت هفت ماه از ابتدای سال، هنوز حق العمل جایگاههای سوخت برای سال ۱۴۰۳ مشخص نشده است.
وی افزود: جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی و CNG از نظر مالی حال و روز خوبی ندارند و این وضعیت در مورد عرضه نفت گاز (گازوئیل) از بنزین بدتر است؛ زیرا، عرضه گازوئیل محدودیت دارد و به صورت ۲۴ ساعته انجام نمیشود.
نواز ادامه داد: صنف جایگاه داران سوخت کشور بر اساس وظیفه قانونی خود، اوایل سال مدارک و مستندات هزینهای را طبق مصوبه هیئت وزیران به سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ارائه کرده است. این سازمان نیز وظیفه قانونی خود را انجام داد و در اسرع وقت، مدارک را بررسی و محاسبات مربوط به افزایش حق العمل جایگاههای سوخت را نهایی کرد.
وی اضافه کرد: مقرر بوده که بعد از انجام این محاسبات، نرخ جدید حق العمل جایگاه داران در هیئت وزیران تصویب شود، اما به علت این که کشور ما امسال شاهد اتفاق تلخ شهادت رئیس جمهور و پس از آن تغییر دولت بود، جایگاههای سوخت در این زمینه صبوری کردند.
بیشتر بخوانید:
سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور در ادامه گفت: اکنون در آستانه تصویب حق العمل عرضه سوخت در جایگاهها هستیم. نگرانی وجود دارد که محدودیتهای منابع مالی دولت، منجر به این شود که سازمان برنامه و بودجه کشور درصد محاسبه شده برای افزایش این حق العمل در سازمان حمایت را کاهش دهد.
وی اظهار کرد: اگر درصد افزایش حق العمل جایگاه داران نسبت به محاسبات سازمان حمایت کمتر باشد، جایگاههای سوخت دچار افزایش فشارهای مالی، تعدیل نیرو، عدم نوسازی تجهیزات، کاهش ضریب ایمنی و کیفیت خدمات و حتی تعطیلی در برخی جایگاهها میشوند.
نواز همچنین تأکید کرد: درخواست مشخص ما از دولت این است که همدلانه، به تصویب نرخ حق العمل برای جایگاههای سوخت بر اساس محاسبات کارشناسی شده سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کمک کنند تا شاهد ارتقا یافتن کیفیت خدمات عرضه سوخت در جایگاهها باشیم.
source