Wp Header Logo 3326.png

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران؛ در پایان معاملات امروز 436 واحد در صف فروش و 28 واحد در صف خرید قرار داشتند. 104 نماد مثبت و 712 نماد منفی بودند و بر این اساس 87 درصد بازار منفی و 13 درصد بازار مثبت بود. همچنین 673 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و 62 میلیارد تومان نیز در جریان معاملات خرد از بازار خارج شد و در مجموع خالص خروج پول حقیقی در هفتمین ماه سال حدود ۵ هزار و ۵۱۸ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

ریزش 14 هزار واحدی شاخص در روز پایانی ماه / پیشنهادات حمایتی همتی چه بود؟

در حالی که بالاترین سطح شاخص در مهر ماه محدوده دو‌ میلیون و ۱۵۵ هزار واحد بود، در روز پایانی این ماه، بازار سرمایه با ریزش 13 هزار و 800 واحدی در مرز 2 میلیون واحد ایستاد و شاخص هم وزن نیز با افت 3 هزار و 842 واحدی به 665937 واحد رسید.

در پایان معاملات امروز 436 واحد در صف فروش و 28 واحد در صف خرید قرار داشتند. 104 نماد مثبت و 712 نماد منفی بودند و بر این اساس 87 درصد بازار منفی و 13 درصد بازار مثبت بود. همچنین 673 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوقهای درآمد ثابت و 62 میلیارد تومان نیز در جریان معاملات خرد از بازار خارج شد و در مجموع خالص خروج پول حقیقی در هفتمین ماه سال حدود ۵ هزار و ۵۱۸ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

ارزش سفارشهای فروش 1724 میلیارد تومان و ارزش سفارشهای خرید نیز 328 میلیارد تومان برآورد شد.

در بازار بورس، نمادهای فملی، نوری، شپنتا، وبملت ، کچاد ، پارسان و وغدیر بیشترین تاثیر را بر شاخص کل گذاشتند و نمادهای ذوب، وبملت، فولاد، شپنتا، فملی ، خودرو و پترول پرتراکنش ترین نمادها بودند.

روز گذشته، وزیر اقتصاد در جلسه شورای عالی بورس بر ضرورت حفظ نرخ مالیات شرکت‌های بورسی، مذاکرات عرضه خودرو در بورس کالا و رعایت نرخ سود بانکی تاکید کرد و با اشاره به فشارهای سازمان امور مالیاتی برای افزایش نرخ مالیات بر عملکرد شرکت‌ها از ۲۰ به ۲۵ درصد گفت: با این پیشنهاد مخالفت و بر ضرورت حفظ نرخ مالیات فعلی شرکت‌های بورسی تاکید شد. درخواست‌هایی نیز برای حذف معافیت افزایش سرمایه از محل سود انباشته مطرح اما بر لزوم حفظ این معافیت برای حمایت از شرکت‌ها تاکید شد.

وی افزود: موضوعات کلانی مانند اختلاف نرخ ارز نیمایی و آزاد و محدودیت‌های انرژی و صادراتی از جمله چالش‌هایی است که عملکرد شرکت‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند. پیشنهاد شد این مسائل در ستاد اقتصادی دولت مطرح تا با اتخاذ تصمیمات مناسب از بازار سرمایه حمایت شود.

این مقام مسئول در باره موضوع عرضه خودرو در بورس کالا نیز توضیح داد: در این خصوص اختلاف نظرهایی بین نهادهای مختلف وجود دارد. در حالی شورا بر این باور است عرضه خودرو در بورس کالا می‌تواند به شفافیت و بهبود عملکرد بازار کمک کند که برخی مقامات دولتی از جمله وزیر صنعت با این موضوع مخالفت کردند. مقرر شده مذاکراتی جدی در این خصوص بین وزیر اقتصاد و صنعت انجام شود.

همتی با اشاره به لزوم کاهش نرخ سود بانکی گفت: از معاون بانک مرکزی درخواست شد برخورد جدی با بانک‌هایی که به این مصوبه عمل نمی‌کنند، داشته باشد که مقرر شد جلسه هیأت انتظامی بانک مرکزی روز بعد برگزار و ۴ بانک متخلف مورد بررسی قرار گیرند. در بخش دیگری از جلسه موضوع سهام عدالت مورد بررسی قرار گرفت.

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com