Wp Header Logo 551.png
نماینده مجلس: تعیین محل هزینه‌کرد مالیات از سوی مودیان باعث اجرای عدالت می‌شود

عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را سیاستی هوشمندانه برای شفافیت و عدالت مالیاتی دانست و گفت: یکی از مصادیق اصلی برای تحقق شعار سال، مشارکت فعال مردم در تامین مالی پروژه‌ها است.

محمد نصیری، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره طرح تعیین محل هزینه‌کرد مالیات از سوی مودیان در گفت‌وگو با میزان عنوان کرد: این نوع سیاست‌گذاری نه تنها موجب تقویت احساس مسئولیت اجتماعی و رضایت مردم از پرداخت مالیات می‌شود، بلکه نتایج حاصل از مالیات را ملموس و قابل مشاهده می‌سازد. این طرح می‌تواند به شکل موثر به افزایش انگیزه مردم برای پرداخت مالیات کمک کند و آنها را به همکارانی در راستای رشد و توسعه ملی تبدیل کند.

 عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی افزود: این اقدام سیاستی مطلوب برای تقویت شفافیت و عدالت مالیاتی و همچنین تشویق مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ به پرداخت مالیات است. سازمان امور مالیاتی با ارائه این طرح، فرصتی ایجاد کرده تا مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ خودشان محل هزینه‌کرد مالیاتشان را تعیین کنند و به اجرای پروژه‌هایی در حوزه‌های بهداشت، درمان، آموزش و توسعه زیرساخت‌ها در مناطق محروم کمک کنند.  

تاکنون، این طرح موجب تامین مالی بیش از ۱۳۲۳ پروژه در ۱۶ استان محروم شده است که دستاوردی ارزشمند در مسیر توسعه عدالت مالیاتی و تحقق عدالت منطقه‌ای محسوب می‌شود.

نصیری با تاکید بر ضرورت توجه به مشارکت مردم در حوزه‌های اقتصادی اظهار کرد: یکی از مصادیق اصلی برای تحقق شعار سال، مشارکت فعال مردم در تامین مالی پروژه‌ها است. این نوع سیاست‌گذاری نه تنها موجب تقویت احساس مسئولیت اجتماعی و رضایت مردم از پرداخت مالیات می‌شود، بلکه نتایج حاصل از مالیات را ملموس و قابل مشاهده می‌سازد. این طرح می‌تواند به شکل موثر به افزایش انگیزه مردم برای پرداخت مالیات کمک کند و آنها را به همکارانی در راستای رشد و توسعه ملی تبدیل کند.

وی به نتایج مثبت این طرح اشاره کرد و گفت: مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰، وقتی می‌بینند که مالیاتشان به پروژه‌های ضروری در مناطق محروم و اولویت‌دار اختصاص می‌یابد، احساس رضایت و انگیزه بیشتری برای پرداخت مالیات پیدا می‌کنند. همچنین، این افراد در میان مردم منطقه خود به عنوان خیر شناخته می‌شوند و در راستای عمران و آبادانی منطقه نقش موثری ایفا می‌کنند.

عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، درباره ضرورت ادامه و گسترش این طرح تاکید کرد: ما در مجلس و کمیسیون مربوطه به شدت از این رویکرد جدید تعاملی سازمان امور مالیاتی حمایت می‌کنیم و معتقدیم که باید به‌طور مداوم و در حوزه‌های مختلف اقتصادی و صنایع گسترش یابد. این طرح نه تنها به شفافیت مالیاتی کمک می‌کند، بلکه از منظر اجتماعی نیز باعث افزایش اعتماد مردم به سیستم مالیاتی و اجرای عدالت می‌شود.

انتهای پیام/

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com