رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: لازمه توسعه اقتصادی کشور، داشتن سیاست خارجی بین المللی فعال است و در راس آن، افایتیاف و داشتن رابطه با کشورهای مختلف است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «الیاس حضرتی»امروز (شنبه) در آیین رونمایی از سند راهبردی فرهنگ سازی مالیاتی افزود: هدف دولت چهاردهم اصلاح ساختارها در حوزه اقتصاد است و برای حوزه سیاست خارجی و حوزه اجتماعی هم به دنبال ایجاد وفاق، همبستگی و دلبستگی است.
وی افزود: رئیس جمهور معتقد است برای همدلی، همه اقشار و همه طبقات در اداره کشور کمک کنند و چالش اداره سیاسی کشور را به عدالت سیاسی سوق دهد. برای اولین بار در دولت آقای پزشکیان، بسیاری از نیروها از دولت قبل ابقاء شدند تا کار و مأموریت خود را انجام دهند. در حوزه مربوط به چالش جنسیتی، اقدام مؤثری از سوی رئیس جمهور صورت گرفت و سعی شده خواستههای به حق بانوان در کشور مورد توجه قرار گیرد.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه در حوزه مدیریت، چهار خانم در کابینه هستند گفت: تعداد زیادی فرماندار و رئیس سازمان خانم داریم و برای آن دیگر محدودیتی وجود ندارد. این موضوع کامل به صورت ریشهای حل شد در حالی که سالهای گذشته رئیس و سفیر شدن خانمها عجیب و غیرممکن به نظر میرسید.
وی افزود: آقای پزشکیان با انتصاب استاندار جوانی در استان کردستان، دلبستگی را در آن استان ده برابر کرد. سابق بر این احساس سرخوردگی و بی اثری در تصمیمات افراد را به سمت پان ترکیسم و … سوق میداد. استاندار عرب زبانی هم برای استان خوزستان منصوب شد که سابق بر این اتفاق نیفتاده بود.
حضرتی گفت: اقداماتی که منجر به ایجاد امید شود در دستور کار دولت قرار دارد. یکی از کارهایی که میتواند برای وابستگی و دلبستگی در جامعه نقش مهمی داشته باشد همین موضوع مالیات است. مالیات امید ایجاد میکند، اما اگر عادلانه صورت نگیرد نتیجه معکوس خواهد داشت و ناامیدی ایجاد میکند.
وی افزود: متأسفانه مناسبات اجتماعی به هم ریخته و آشفته است و ابزار مالیاتی میتواند نظم اجتماعی و تشویق سرمایه گذار و ایجاد امید را به همراه داشته باشد.
رئیس شورای اطلاع رسانی گفت: کار رسانهای فرهنگ ساز تولید کننده نیز میتواند اقدام اثرگذار قابل توجهی باشد. ۲۰ سال نماینده بودم و با آقای نوبخت رقابت داشتیم که به امور مردم رسیدگی کنیم، اما مردم نگاهشان به اقتصاد درمان نشده است. تا زمانی که مردم مشتاق نباشند و به آنها احترام گذاشته نشود و به رسمیت شناخته نشوند، اهداف محقق نمیشود و در دنیا رسانه نقش بسیار مهمی دارد.
source