Wp Header Logo 2.png

شفقنا- سازمان‌های بین‌المللی ضمن توصیف بیمارستان‌های غزه به «تله مرگ» خواستار آزادی فوری دکتر «حسام ابوصفیه» و کادر پزشکی همراه او شدند.

به گزارش شفقنا؛ وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که دکتر ابوصفیه صدای بخش بهداشتی آسیب‌دیده بوده و حتی پس از ترور پسرش در شرایط غیرانسانی به کار خود ادامه داده است».

این سازمان نگرانی شدید خود را نسبت به وضعیت دکتر ابوصفیه ابراز کرد و از اسرائیل خواست که او را سریعاً آزاد کند.

سازمان جهانی بهداشت نیز از اسرائیل خواست که ابو صفیه را فوراً آزاد کند و هشدار داد که بیمارستان‌های غزه بار دیگر به میدان نبرد تبدیل شده‌اند و سیستم بهداشتی تحت تهدید شدید قرار دارد و خواستار توقف هدف‌گیری بیمارستان‌ها شد.

در این زمینه، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای که دیروز دوشنبه توسط دفتر مطبوعاتی صادر شد، اعلام کرد که در حال پیگیری اخبار مربوط به بازداشت دکتر ابوصفیه و کادر پزشکی از داخل بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه خود ضمن متهم کردن حماس به استفاده نظامی از تأسیسات غیرنظامی، از تمامی طرف‌ها خواست تا به حریم تأسیساتی مانند بیمارستان‌ها احترام بگذارند و از آسیب رساندن به غیرنظامیان و کارکنان امدادی خودداری کنند.

این بیانیه افزود که واشنگتن نگرانی شدید خود را در مورد تعداد بالای قربانیان غیرنظامی به علت جنگ جاری در غزه اعلام کرده و به اسرائیل بالاترین سطح هشدار را داده است.

تله مرگ
«ولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل تأکید کرد که بیمارستان‌های نوار غزه به تله مرگ تبدیل شده‌ است.

او گفت: انگار که بمباران مداوم و وضعیت وخیم انسانی در غزه کافی نبوده است و تنها پناهگاهی که فلسطینی‌ها باید در آن احساس امنیت کنند، به تله مرگ تبدیل شده است.

یک گزارش از سازمان ملل امروز سه‌شنبه اعلام کرد که ادعاهای اسرائیل درباره استفاده گروه‌های فلسطینی از بیمارستان‌های غزه برای اهداف نظامی مبهم است.

این گزارش اظهار داشت که اسرائیل تا امروز فقط اطلاعات کمی برای اثبات ادعاهای خود درباره استفاده گروه‌های مسلح فلسطینی از بیمارستان‌ها ارائه کرده است و این ادعاها مبهم و غیر دقیق هستند و در برخی موارد با اطلاعات عمومی موجود تناقض دارند.

بر اساس این گزارش؛ حملات اسرائیل به بیمارستان‌ها یا نزدیک آن‌ها در نوار غزه، سیستم بهداشتی در این منطقه فلسطینی را به آستانه فروپاشی رسانده و تأثیر فاجعه‌باری بر توانایی فلسطینی‌ها برای دسترسی به خدمات بهداشتی و پزشکی داشته است.

از آغاز جنگ نسل‌کشی در نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ارتش اسرائیل بخش بهداشتی این منطقه را هدف قرار داده و ضمن صدور دستور تخلیه بیمارستان‌ها، آن‌ها را بمباران و محاصره کرده و مانع ورود تجهیزات پزشکی به مراکز بهداشتی می‌شود.

آخرین حملات اسرائیل به سیستم بهداشتی غزه شامل حمله به بیمارستان کمال عدوان در ۲۷ دسامبر ۲۰۲۴ بود که منجر به آتش‌سوزی شده و آن را از خدمت‌رسانی خارج کردند و بیش از ۳۵۰ نفر را که در داخل بیمارستان حضور داشتند، از جمله کادر پزشکی، مجروحان و بیماران و دکتر ابو صفیه، بازداشت کردند.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، اسرائیل با حمایت آمریکا و در انظار جهانی، به تجاوز خود علیه غزه ادامه می‌دهد. این تجاوز بیش از ۱۵۳ هزار کشته و زخمی (که اکثر آنها زنان و کودکان هستند) و بیش از ۱۱ هزار مفقود برجای گذاشته است. در کنار این، ویرانی گسترده و قحطی منجر به کشته شدن ده‌ها کودک و سالمند شده است که این رویداد را به یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان تبدیل کرده است.

این خبر را در الجزیره ببینید

 

 

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com