Wp Header Logo 752.png

شفقنا- معاون پژوهش پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) گفت: اولین دوره تربیت مربی ابزارهای هوش مصنوعی با شرکت ۱۰۰ برگزیده طلبه و دانشجو به صورت کارگاهی برگزار می شود.

به گزارش شفقنا، مجتبی نیازی در گفت وگو با خبرنگاران که در محل پژوهشگاه فضای مجازی پردیس قم برگزار شد، با اعلام این خبر بیان داشت: این دوره ۳۰ ساعت و از ۲۰ دی ماه شروع شده و دوم اسفند به پایان می رسد.

معاون پژوهش پژوهشگاه فضای مجازی پردیس قم بیان کرد: مراسم افتتاحیه پنج شنبه این هفته با حضور حجت الاسلام غلامی رئیس پژوهشگاه و استاندار بوده و مراسم اختتامیه دوم اسفندماه با حضور آیت الله اعرافی و دکتر آقامیری رئیس مرکز ملی فضای مجازی برگزار خواهد شد.

وی افزود: ما سعی کردیم این دوره آموزشی را طوری طراحی کنیم که در طول دوره، آزمون هایی برگزار کنیم تا افراد بتوانند به سطح کیفی برسند و در آزمون پایانی به راحتی پذیرش شوند.

نیازی در ابتدای سخنان خود با اشاره به فعالیت ۱۰۹ شورای عالی در کشور ابراز داشت: سه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای امنیت ملی و شورای فضای مجازی تفاوت خاص و بزرگی با شوراهای دیگر دارند و آن این که تمامی مصوبات آن ها قانون است و به تصویب مجلس نیاز ندارد. شورای فضای مجازی سازمان هم دارد و آن مرکز ملی فضای مجازی است که به دلیل این که فقط ماهیت دبیرخانه ای ندارد و ماهیت پژوهش و اندیشیده ای و وظیفه فکر و سیاست گذاری و سندنویسی دارد و ناظر به نهاد علم نیز باید فعالیت کند، این ها آن را از دو شورای دیگر متمایز کرده است‌.

وی عنوان کرد: سرپرست مرکز ملی فضای مجازی در تهران و قم یک نفر و آن حجت الاسلام غلامی است و به دلیل ماهیت شهر قم و خاستگاه انقلابی، بخش پژوهش آن به قم اختصاص یافته است.

معاون پژوهش پژوهشگاه فضای مجازی پردیس قم افزود: ما در قم کار آموزش، پژوهش و رسانه را داریم و برگزاری میزهای تخصصی، سندنویسی، نشست های علمی و آکادمیک، نقد فیلم و کتاب و یک برند ای آی کمپ داریم.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اهمیت تولید محتوای دینی در فضای مجازی ابراز کرد: ۷۰ ، ۸۰ درصد فرمایش رهبر انقلاب درخصوص محتواست و اهمیت ویژه تولید محتوای دینی در فضای مجازی ناظر به فرمایش رهبری و علمای قم است و همچنین ناظر بر مبارزه با دشمن است که در فضای مجازی حاکم شده. چیزی که می تواند امروز انسان را نجات دهد تولید محتوا در فضای مجازی و نشان دادن الگوی مقاومت در قالب محتواست.

وی ابراز کرد: پیوند بین ابزارهای هوش مصنوعی و دغدغه های فضای مجازی باعث شد تا ما برگزاری دوره های عمومی را برای اولین بار با حضور دانش آموزان آغاز کنیم. آنها آموزش دیدند که چگونه با ابزار، تولید محتوا کنند و روند انتشار را فراگیرند. همچنین هشت دوره برای طلاب برگزار کردیم که در این دوره ها ضرورت دوره تربیت مربی ابزارهای هوش مصنوعی را احساس کردیم و برگزاری این دوره با همکاری ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه علمیه کلید خورد. ما تلاش می کنیم تا چندین استاد هوش مصنوعی تربیت شود.

وی افزود: منظور ما از تولید محتوای دینی یک چیز پیچیده ای است ما فرآیند تولید محتوا را در چارچوب یک زندگی انجام می دهیم. ما قسمت زندگی انقلابی و اسلامی را مد نظر داریم و می گوییم از این فضاها تولید محتوا کنید.

نیازی در پاسخ به سوالی تصریح کرد: ما نمی توانیم برای تمامی نیازهای علوم انسانی الگوریتم و عدد داشته باشیم و فقط هوش مصنوعی می تواند در این راه کمک کننده باشد.

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com