رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: یکی از ارکان اصلی سند همکاری امنیت غذایی سلامت محصول برای مصرف کننده است، که شرکتهای دانش بنیان موفق شده اند تاکنون ۸ تا ۱۰ ترکیب کم خطر برای سلامت محصولات کشاورزی معرفی کنند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، گل محمدی دریازدهمین نمایشگاه تخصصی نهادههای کشاورزی تهران افزود: نقش شرکتهای دانش بنیان در تولید نهادههای کشاورزی پررنگتر میشود و متخصصان شرکتهای دانش بنیان تاکنون توانستهاند ۸ تا ۱۰ ترکیب کم خطر برای سلامت محصولات کشاورزی معرفی کنند.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نیز در این نمایشگاه با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد نهادههای کشاورزی وارداتی است، تاکید کرد، اگر برنامه هفتم کامل اجرا شود، در پایان برنامه، ۵۰ درصد نهادههای کشاورزی مورد نیاز کشور در داخل تولید میشود.
عسکری افزود: بر اساس برنامه هفتم، یارانههای محصولات کشاورزی به طور مستقیم باید به انتهای زنجیره تولید یعنی کشاورزان اختصاص یابد.
علیرضا مهاجر معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی نیز بذر را از نهادههای مهم کشاورزی در تولید دانست و گفت: بیش از ۹۸ درصد نیاز کشور در داخل تولید میشود، حدود ۲ درصد بذر وارداتی داریم که بذرهای هیبریدی هستند.
علایی مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: بذر، سم و کود دیگر در بخش کشاورزی یک کالا نیستند، بلکه تکنولوژی هستند و برای اینکه بتوانیم از این تکنولوژیهای روز دنیا استفاده کنیم، باید آخرین یافتهها و تکنولوژیهای دنیا را در کشور داشته باشیم و از تولیدات داخلی کشور نیز حمایت کنیم.
گفتنی است: در یازدهمین نمایشگاه تخصصی نهادههای کشاورزی تهران ۳۵۰ تامین کننده نهادههای کشاورزی، محصولات خود را به نمایش گذاشتهاند.
این دوره از نمایشگاه با محوریت «کشاورزی پایدار؛ امنیت غذایی» و با همکاری و هماهنگی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور از ۲۵ تا فردا ۲۸ دیماه سال جاری در محل نمایشگاه بینالمللی ایرانمال تهران برگزار میشود.
source