شفقنا- وزیر امور خارجه ایتالیا از تصمیم خود برای سفر به سرزمین های اشغالی و فلسطین در حمایت از صلح و آتش بس شکننده در نوار غزه خبر می دهد.
به گزارش شفقنا، بخش عربی خبرگزاری «آناتولی» ترکیه شامگاه امروز (یک شنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که «آنتونیو تایانی»، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه ایتالیا طی سخنانی، ضمن اعلام این که فردا (دوشنبه) برای پشتیبانی از صلح به سرزمین های اشغالی و کرانه باختری رود اردن سفر خواهد کرد، خواستار حمایت از توافق میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برای برقراری آتش بس در نوار غزه با وجود شکنندگی آن شد.
بنا بر گزارش خبرگزاری ایتالیایی «آنسا»، وزیر امور خارجه این کشور در همین رابطه اظهار داشت: برای حمایت از صلح و تشویق این آتش بس که هنوز بسیار شکننده است، صبح فردا در اسرائیل خواهم بود سپس در رام الله (مرکز تشکیلات خودگردان فلسطین) در کرانه باختری خواهم بود.
تایانی ضمن تاکید بر این که آتش بس آغاز شده در نوار غزه باید به «صلح واقعی» تبدیل شود، عنوان کرد: همه طرف ها باید تمام تلاش خود را برای تضمین تثبیت آن انجام دهند به گونه ای که بتوانیم از مرحله اول به مرحله دوم و سپس سوم منتقل شویم.
معاون نخست وزیر ایتالیا همچنین خواستار درک این مسئله شد که آتش بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس هنوز در مراحل اولیه خود شکننده است و این که برای حمایت از طرف های ذی ربط تلاش شود.
شایان ذکر است که پس از چندین ماه مذاکره با میانجی گری قطر، مصر و آمریکا و به دنبال تهدید «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده مبنی بر لزوم برقراری آتش بس در نوار غزه پیش از آغاز به کار وی در ۲۰ ژانویه جاری (اول بهمن ۱۴۰۳)، مرحله نخست توافق میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای برقراری آتش بس امروز به اجرا درآمد تا به 471 روز تجاوز مرگبار و ویرانگر ارتش این رژیم با پشتیبانی واشنگتن پایان دهد.
این در حالی است که بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت دولت وابسته به جنبش حماس در نوار غزه، حملات مرگبار ارتش رژیم صهیونیستی به این نوار به دنبال عملیات غافلگیرانه «طوفان الاقصی» که گردان های شهید «عزالدین القسام»، شاخه نظامی این جنبش، آن را در هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی (۱۵ مهر ۱۴۰۲) علیه پایگاه های نظامی و شهرک های صهیونیست نشین اطراف نوار انجام دادند، نزدیک به ۴۷ هزار شهید و همچنین بیش از ۱۱۰ هزار زخمی و ۱۱ هزار مفقود را در پی داشته که کودکان و زنان بیش از دو سوم آنها را تشکیل می دهند.
تجاوز ویرانگر ارتش رژیم صهیونیستی که کارشناسان بین المللی آن را نسل کشی توصیف می کنند، در حالی برای 16 ماه پیاپی ادامه پیدا کرد که بنا بر داده های سازمان ملل متحد و نهادهای فلسطینی، باعث یک فاجعه انسانی بی سابقه، تخریب نزدیک به ۷۰ درصد زیرساخت های غیر نظامی نوار غزه از جمله منازل، مدارس و بیمارستان های آن، نابودی گسترده دارایی های جمعیت بیش از دو میلیون نفری این نوار تحت محاصره و همچنین آوارگی چندین باره اکثریت قاطع آنها و بروز قحطی در مناطق مختلف به دلیل کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت شده است.
خبر اصلی را در آناتولی ببینید
source