Wp Header Logo 3477.png

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: با تدابیر در نظر گرفته شده و مدیریت مصرف برای گذر از تابستان سخت آبی تهران آماده هستیم.

به گزارش ایسنا، محسن اردکانی در حاشیه بیستمین نمایشگاه بین‌المللی آب در نشستی خبری در پاسخ به سوال ایسنا درباره تدابیر درنظر گرفته شده برای گذر از فصل تابستان، اظهار کرد: اکنون حدود چهار ماه  از سال آبی گذشته است و تا پایان خرداد ماه بارندگی خواهیم داشت اما چه بارندگی داشته باشیم، چه نداشته باشیم، خودمان را برای عدم بارش‌ها آماده می کنیم.

وی افزود: امیدواریم نزولات جوی به ما کمک کنند؛ در چند روز گذشته که پیش‌بینی بارش شده بود تنها چهار میلی‌متر در استان تهران بارش برف و باران داشتیم. خودمان را آماده کرده‌ایم تا با مدیریت مصرف شرایط سخت را پشت سر بگذاریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با بیان اینکه هر شهروند تهرانی به طور متوسط ۲۵۰ لیتر در شبانه‌روز آب مصرف می‌کند، گفت: این درحالی‌است که الگوی مصرف برای هر شهروند ۱۳۰ لیتر است.  

اردکانی با بیان اینکه برای اولین بار در نیم قرن اخیر، چهارمین سال پیاپی خشکسالی را در تهران شاهد هستیم، گفت: میزان بارش‌ها در این مدت از ۲۸۰ میلی‌متر کمتر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با بیان اینکه تهران از نظر توان تأمین آب، ظرفیت بارگذاری جمعیت جدید را ندارد، اظهار کرد: یک راهکار خردمندانه این است که بارگذاری جمعیت جدید در تهران صورت نگیرد.

اردکانی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای احداث مخازن اضطراری، گفت: درنظر گرفته شده که ۳۷۰ باب مخزن اضطراری تأمین آب در مناطق مختلف تهران برای بهره‌برداری در زمان زلزله احداث شود.

وی افزود: تا امروز ۱۷۰ مخزن احداث شده، اما منابع تأمین مالی که از محل تبصره ۳ بوده، با اختلالاتی مواجه شده که روند احداث این مخازن را کند کرده است.

وی با اشاره به قیمت آب در تهران، اظهار کرد: قیمت یک مترمکعب آب در شهر تهران ۴۰۰۰ تومان است، یعنی اگر یک خانواده تهرانی الگوی مصرف که ۱۲ مترمکعب در ماه است را رعایت کند، آب‌بهای پرداختی کمتر از ۵۰ هزار تومان در ماه می‌شود.

اردکانی با اشاره به ذخایر آب سدهای تهران گفت: وضعیت سد طالقان نسبتا خوب است اما ظرفیت خط انتقال کافی برای انتقال آب آن به تهران نداریم، در این زمینه اگر جایگزین خط اول طالقان به مدار بهره برداری وارد شود، وضعیت بهتر می‌شود.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران پرشدگی ذخایر سدهای تهران هم‌اکنون ۲۰ درصد است که اگر سد طالقان را درنظر نگیریم، مجموع پرشدگی ۴ سد دیگر ۹ درصد است.

اردکانی با اشاره به کیفیت آب تهران، گفت: به شهروندان تهرانی اطمینان می‌دهم که ۱۰۰ درصد آب شرب توزیعی در تهران، استانداردهای لازم برای شرب را دارد.

وی با بیان اینکه میزان گوارایی منابع تأمین آب تهران متفاوت است، افزود؛ اما ما آب‌های سطحی و زیرزمینی را قبل از توزیع، در مخازن اختلاط می‌کنیم و به‌طور قطع، میزان گوارایی آب شرب تهران در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

انتهای پیام

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com