Wp Header Logo 3744.png
همایش ملی نظارت، بازرسی و کنترل بازار به منظور هم‌افزایی ظرفیت‌های مدیریت بازار

مدیر کل حوزه مدیرعامل و هماهنگی امور استان‌های سازمان حمایت گفت:در راستای نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ به‌عنوان سال«جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، استفاده از ظرفیت اصناف و ناظران افتخاری برای نظارت بر بازار از جمله اقدامات کلیدی بوده که نتایج مثبتی به همراه داشته است.

خبرگزاری میزان

به گزارش روابط عمومی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان؛ همایش ملی نظارت، بازرسی و کنترل بازار با حضور مفتح جانشین وزیر صمت، حسین فرهیدزاده، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان، معاونین وزیر، رئیس اتاق اصناف ایران، اعضای هیئت رئیسه اتاق، مدیران کل، معاونین بازرسی و نظارت ادارات کل صمت استان‌ها و جمعی از مدیران بخش دولتی و خصوصی برگزار خواهد شد.

محمد ابراهیم امینیان مدیر کل حوزه مدیرعامل و هماهنگی امور استان‌های سازمان حمایت گفت: همایش ملی نظارت، بازرسی و کنترل بازار با هدف یکپارچه‌سازی، هماهنگی و اتخاذ تمهیدات لازم برای نظارت بر بازار در آستانه ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان در روز پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۸:۳۰ عصر در محل نمایشگاه دائمی برگزار خواهد شد.

 وی عنوان کرد: با توجه به اهمیت کنترل بازار در این ایام، این همایش فرصتی برای بررسی دغدغه‌ها، مشکلات و فرایند‌های نظارتی به منظور تأمین رفاه حال مصرف‌کنندگان خواهد بود.

امینیان اظهار نمود: در راستای نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ به‌عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، استفاده از ظرفیت اصناف و ناظران افتخاری برای نظارت بر بازار از جمله اقدامات کلیدی بوده که نتایج مثبتی به همراه داشته است. این حرکت نشان‌دهنده نقش فعال مردم و اصناف در نظارت بر بازار است.

وی بر ضرورت تجهیز سیستم‌های نظارتی به فناوری‌های نوین تأکید کرد و گفت: توسعه سامانه‌های هوشمند نظارت، از جمله سامانه سیمبا، و ارائه آموزش‌های تخصصی به بازرسین می‌تواند موجب تسهیل و بهبود فرآیند‌های نظارتی شود. این اقدامات در کنار جهاد تبیین، باعث افزایش آگاهی عمومی و کاهش تخلفات خواهد شد.

مدیر کل حوزه مدیرعامل و هماهنگی امور استان‌های سازمان حمایت، بر اهمیت تعامل میان بخش دولتی و خصوصی تأکید کرد و اظهار داشت: همکاری با اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی، به‌ویژه در ایام حساس همچون نوروز و ماه مبارک رمضان، باید به گونه‌ای باشد که آرامش بازار و تثبیت قیمت‌ها تضمین شود. این تعامل، در کنار فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی به مردم، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش فشار‌های اقتصادی داشته باشد.

وی رسانه‌ها را ابزار مهمی در مسیر جهاد تبیین دانست و گفت: رسانه‌ها می‌توانند با ترویج آگاهی عمومی، انعکاس دستاورد‌های نظارتی و ترغیب مردم به مشارکت در نظارت بر بازار، نقش کلیدی در تثبیت آرامش اقتصادی ایفا کنند.

در پایان امینیان عنوان داشت: همایش ملی بازرسین نظارت بر بازار، فرصتی برای تبیین نقش جهاد اقتصادی و تبیین در نظارت مؤثر بر بازار فراهم می‌کند. این رویکرد می‌تواند علاوه بر هماهنگی دستگاه‌های نظارتی، موجب افزایش آگاهی عمومی و تقویت اعتماد مردم به فرآیند‌های نظارتی شود.

انتهای پبام/

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com