Wp Header Logo 45.png

مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی جهان آباد گفت: سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک‌های صنعتی و بویژه شهرک‌ها و نواحی صنعتی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و رشد اقتصادی هستند و نقش ویژه‌ای در تحقق این اهداف دارند.

 جایگاه ویژه صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در تحقق توسعه اقتصادی
به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمدرضا ماندگاری درباره نقش شهرک‌های صنعتی در توسعه اقتصادی کشور گفت: در حوزه فراهم سازی زمینه استقرار واحد‌های تولیدی، تولید ثروت، ایجاد اشتغال، جذب سرمایه، فناوری و توانمند سازی نیروی کار و سرمایه‌های انسانی، شهرک‌ها و نواحی صنعتی نقش بسیار مهم و اساسی دارند. 

وی اضافه کرد: همچنین سازمان صنایع کوچک با حمایت‌های مختلف در حوزه‌های مدیریتی، بازرگانی، آموزشی، خدماتی و خوشه‌ها در پایدار سازی تولید و صادرات و رفع مشکلات مختلف حوزه‌های ذکر شده جایگاه ویژه دارد.

مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی جهان آباد (شهرک صنعتی برتر ایران)، گفت: دستیابی به تولید پایدار منافع بسیار زیادی برای رونق اقتصادی، بهبود اقتصاد خانواده ها، آبادانی، کسب درآمد‌های مختلف از جمله درآمد ارزی حاصل از صادرات، مالیات و مالیات بر ارزش افزوده، می‌تواند برای دولت و مردم داشته باشد.

ماندگاری افزود: اگر قرار باشد به رشد اقتصادی ۸ درصدی برسیم، باید با درک بهتر از این هدف، موانع موجود در مسیر تولید را با کمترین تحمیل هزینه، زیرساخت‌های لازم را دولت با مشارکت بخش خصوصی فراهم سازد.

وی همچنین در مورد افزایش ظرفیت واحد‌های موجود گفت: موضوع افزایش تولید برای یک واحد صنعتی یک امر ضروری جهت کاهش هزینه‌های تولید و افزایش درآمد است، اما نکته مهمتر نحوه دستیابی به این افزایش تولید و ظرفیت است که از چه طریقی بدست خواهد آمد.

مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی جهان آباد ادامه داد: یقیناً افزایش ظرفیتی که از طریق تولید با کیفیت و بهروری و اثربخشی عوامل تولید و خلق ارزش افزوده بالا و کسب فناوری و رقابت پذیری باشد بسیار مهم و ارزشمند است.

ماندگاری در خصوص نوسازی و بازسازی واحد‌های تولیدی نیز گفت: دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی از طریق افزایش تولید و خدمات و سرمایه انسانی و بهروری امکان پذیر خواهد بود؛ لذا برای رسیدن به این هدف یقیناً ماشین‌آلات بروز و فن آور از عوامل اصلی هستند.

وی تاکید کرد: با توجه به وجود طولانی مدت تحریم‌های ظالمانه و همچنین افزایش هزینه‌های سرمایه گذاری بدلیل تورم بالا و نرخ بالای ارز و گران بودن سایر زیرساخت‌ها و برخی موانع دولتی، بسیاری از کارخانجات ما قادر به نوسازی و بازسازی خطوط تولید خود نشده‌اند و اغلب با ماشین‌آلات مستهلک با بهره‌وری پائین در حال تولید هستند که این خود باعث هدررفت منابع و سرمایه‌های کشور می‌شود. 

مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی جهان آباد ادامه داد: لذا باید مسؤلان مربوط با درک اهمیت موضوع از طریق حمایت‌های مالی و ارزی و رفع موانع موجود، واحد‌های تولیدی را ملزم و کمک کنند تا برای بازسازی و نوسازی اقدامات لازم را بعمل آوردند.

ماندگاری همچنین گفت: حاکمیت، بخش خصوصی و تولید کننده واقعی و خلاق را به رسمیت بشناسد و خود را در مسیر خدمت رسانی و رفع موانع و دستگیری به آنان بداند.

وی، نوسانات نرخ ارز و خدمات زیربنایی مانند برق و گاز؛ وجود مراکز و نهاد‌های موازی و متعدد و بعضاً ناکارآمد تصمیم گیری؛ ایجاد بورس‌های کالا، انرژی، مالی، اعتباری و ارز که متأسفانه تا به امروز در میدان عمل حاصلی جز گران سازی نداشته‌اند؛ عدم تأمین سرمایه در گردش؛ غیرقابل پیش‌بینی بودن سیاست‌های داخلی و خارجی و نبود سند توسعه صنعتی و برنامه بودجه جداگانه ارزی؛ بی‌ثباتی در حوزه‌های مختلف مرتبط با تولید؛ تصمیمات خلق الساعه برخی از نهاد‌ها مانند گمرک و یا تأمین اجتماعی در نحوه ارائه خدمات به کارگران و کارفرمایان به بهانه‌های مختلف و یا اخذ حق ترانزیت برق وپر ریسک بودن و پر هزینه بودن تبادلات مالی و تجاری در بخش صادرات را از جمله مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران برشمرد.

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com