رویداد ۲۴ | کارشکنیها و رویدادهای عجیب و غیر منتظره در جریان این واگذاری از عصر چهارشنبه چنان پر بسامد بود که تیتر بسیاری از رسانهها را به خود اختصاص داد.
قطع پخش زنده، هفت ساعت تاخیر، اختلال در سیستم صوتی و برق بخشی از این رویداد پر حاشیه بود، اما سرانجام با توجه به تعداد سهامداران که به حدنصاب رسید جلسه رسمی اعلام و نتایج نیز به نفع بخش خصوصی تمام شد.
اعضای اصلی هیئتمدیره جدید ایران خودرو
مطابق نتیجه انتخابات، شرکتهای خدمات گستر صبا انرژی، سرمایهگذاری گنجینه ایرانیان، بهینهساز بهمن، اعتبار آفرین و سرمایهگذاری ملی ایران به عنوان اعضای اصلی هیئتمدیره جدید انتخاب شدند.
وب سایت قطعه نیوز که اخبار حوزه خودرو را پوشش میدهد در اینباره نوشته است: «ترکیب دو به سه است. یعنی سه شرکت خصوصی و دو شرکت دولتی و حالا با این ترکیب بخش خصوصی میتواند در انتخاب مدیرعامل و مدیریت ایران خودرو حق نظر داشته باشد.»
پس از اظهارات اعضای هیات رئیسه مجمع عمومی، اسامی نامزدهای عضویت در هیات رئیسه ایران خودرو روی مانیتور سالن نقش بست و رای گیری از سهامداران دارای حق رای آغاز شد.
خبرنگار قطعه نیوز نوشته است: «در هنگام رای گیری ۵۱.۷۹ درصد سهامداران در مجمع حضور داشتند؛ این در حالی بود که همزمان با رای گیری، برخی در فضای مجازی از به حدنصاب نرسیدن مجمع خبر میدادند.»
پس از شمارش آرا، سر انجام رئیس مجمع ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه اعلام کرد که همین پنج شخصیت حقوقی به عضویت هیات مدیره شرکت ایران خودرو میرسند و به این ترتیب بزرگترین خصوصی سازی در مدیریت بزرگترین خودروسازی کشور پس از دو دهه تحقق یافت.
عادل پیرمحمدی مدیرعامل ایران خودرو شد
در نخستین جلسه رسمی هیات مدیره ایران خودرو برگزار و عادل پیرمحمدی به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو انتخاب شد. پس از برگزاری بزرگترین واگذاری تاریخ صنعت خودرو کشور در عصر روز گذشته (چهارشنبه) که ضمن آن، ایرانخودرو به بخش خصوصی واگذار شد، صبح پنجشنبه، اولین جلسه رسمی هیات مدیره جدید ایرانخودرو برگزار شد.
در این جلسه، عادل پیرمحمدی به سمت مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو منصوب شد.
همچنین یوسف الهی شکیب به عنوان رئیس هیات مدیره و جمشید ایمانی به عنوان نائب رئیس هیات مدیره ایران خودرو انتخاب شدند.
عادل پیرمحمدی کیست؟
عادل پیرمحمدی دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی از دانشگاه تهران و همچین دوره دکتری مدیریت (DBA) از دانشکده مدیریت همین دانشگاه است.
در سوابق کاری او مسئولیتهایی چون، معاون مهندسی، تحقیقات و توسعه محصولات جدید ایران خودرو، مدیر طراحی و توسعه پروژه ۳۰۱ پس از ترک پژو، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت ساپکو، قائم مقام مدیر عامل شرکت ساپکو در حوزه مهندسی و تضمین کیفیت، عضو هیات مدیره شرکت ایساکو، معاون کیفیت مگاموتور، مدیر تولید شرکت مگاموتور، مدیر پروژه طراحی و خودکفایی قطعات خودروی رانا و دنا، عضو هیات مدیره پژوهشگاه رنگ و پلیمر دانشگاه امیرکبیر، رئیس هیات مدیره شرکت الکتریک خودرو شرق، عضو هیات مدیره شرکت پژوهندگان قطعات خودرو، رئیس هیات مدیره شرکت محور خودرو کوشا، رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان پیشرو موتور و… به چشم میخورد.
مهندس عادل پیرمحمدی دارای مدرک فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه تهران است و در سوابق او، از سال ۸۲تا ۸۵ مدیر تولید مگاموتور، از سال ۸۵ تا ۸۸ معاونت تضمین کیفیت مگا موتور از سال ۸۸تاکنون قائم مقام مدیر عامل ساپکو در حوزه مهندسی کیفیت، عضو هیات مدیره شرکت پژو هنده قطعات (تولید قطعات میل بادامک)، عضو هیات مدیره محور سازان گروه کوشا، عضو هیات مدیره ایساکو، مسئولیت پروژههای رانا، دنا و سمند سورن به چشم میخورد.
واکنش رئیس شورای رقابت به حاشیههای خبر ابلاغ نشدن مصوبه هیئت نظارت
صادقی شاهدانی، رئیس هیات تجدید نظر شورای رقابت در برنامه خبری شبکه خبر در پاسخ به حواشی مطرح شده درباره واگذاری سهام ایران خودرو گفت: دوشنبه این هفته جلسه هیئت نظارت شورای رقابت با حضور اعضا برگزار شد. در این جلسه تصمیمات مهمی برای حضور نداشتن، شرکتهایی غیر از ایران خودرو در ترکیب هیئت مدیره اتخاذ شد. این تصمیم گیری باید مسیر قانونی خود را برای اعلام عمومی طی میکرد.
او افزود:، اما متاسفانه شاهد آن بودیم که این مصوبه محرمانه به صورت غیرقانونی در فضای مجازی و برخی سایتهای خبری منتشر شده است که خلاف اخلاق بوده و ما هم به نهادهای امنیتی سپردهایم که این موضوع را بررسی و نتیجه آن را به ما اطلاع رسانی کنند.
صادقی شاهدانی میگوید: هیئت نظارت شورای رقابت یک فرصت ۱۰ روزه برای اعلام و ابلاغ این مصوبه داشته است که متاسفانه با اعلام مصوبه محرمانه فضای جامعه شاهد این بی اخلاقیها شد.اعلام رای خلاف قانون است.
source