شفقنا- نظرسنجیای که توسط شرکت مشاورهای «استراتژیاند» (وابسته به شرکت حسابرسی بینالمللی PwC) انجام شده و شامل 2500 سرمایهگذار در ایالات متحده، آلمان، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و ترکیه است، نشان میدهد که سرمایهگذاری در ارزهای رمزنگاری در حال افزایش است.
به گزارش شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «افزایش پیوسته قیمت بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال، موجی از سرمایهگذاری در بین سرمایهگذاران خرد ایجاد کرده است، بهطوری که اکثریت قریب به اتفاق آنها قصد دارند امسال پولهای بیشتری را در این ارزها سرمایهگذاری کنند».
در هر یک از پنج کشور ذکر شده، نظرات 500 نفر که در ماههای ژانویه و فوریه جاری ارزهای دیجیتال داشتند، جویا شده است.
بهطور متوسط در این پنج کشور، بیش از 87 درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی قصد دارند در 12 ماه آینده، خریدهای بیشتری از ارزهای رمزنگاری انجام دهند.
در مقایسه، سرمایهگذاران آلمانی محتاطتر به نظر میرسند، بهطوری که 75 درصد از آنها اعلام کردهاند که قصد دارند سرمایهگذاری بیشتری در ارزهای دیجیتال انجام دهند. طبق این نظرسنجی، تقریباً نیمی از شرکتکنندگان در آلمان بین 1000 تا 10000 یورو در بیتکوین و ارزهای مشابه سرمایهگذاری کردهاند و یک پنجم دیگر، کمتر از 1000 یورو سرمایهگذاری کردهاند.
قیمت بیتکوین در طول پنج سال گذشته حدود بیست برابر افزایش یافته است: از کمتر از 5000 یورو پس از رکود در مرحله اول همهگیری کرونا در بهار 2020 به بیش از 92000 یورو یا 97000 دلار در حال حاضر رسیده است. در پاییز گذشته، قیمت بهطور موقت کاهش یافت، قبل از اینکه در دسامبر گذشته از مرز 100000 دلار عبور کند.
کارشناسان مشاوره مدیریتی اشاره کردهاند که بازار همچنان بسیار نوسان دارد، اما اکثر سرمایهگذارانی که استراتژیکی عمل میکنند همچنان بر این باورند که قیمت بیتکوین بهطور قابلتوجهی افزایش خواهد یافت.
شرکتکنندگان آلمانی امیدوارند که قیمت بیتکوین تا پایان سال به 136000 دلار برسد.
اقتصاددانان و مدیران بخش مالی همچنان در مورد اینکه آیا رونق ارزهای رمزنگاری صرفاً یک حباب سفتهبازی نیست، بحث میکنند. بر خلاف سهام، سرمایهگذاری در ارزهای رمزنگاری هیچ ارزش معادل در قالب شرکتی که کالا یا خدمات میفروشد، ندارد و بر خلاف یورو یا هر ارز ملی، هیچ بانک مرکزی دولتی پشت ارزهای مجازی نیست.
ارزهای رمزنگاری، پولهای دیجیتالی هستند که بر پایه یک شبکه کامپیوتری غیرمتمرکز جهانی عمل میکنند و نیازی به یک نهاد مرکزی مانند بانک ندارند.
منبع: آسوشیتدپرس
این خبر را در آرتی عربی ببینید
source