Wp Header Logo 4520.png

شفقنا- تقریباً همه گروه‌های امدادی و حقوق بشری در مورد قطع کمک‌های آمریکا و دیگر کشورها به روند مقابله با گسترش ایدز، معترض هستند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، یک مطالعه هشدار داده است که مرگ و میر و عفونت ناشی از HIV در نتیجه کاهش کمک های خارجی افزایش خواهد یافت. به گفته محققان، کاهش بودجه می تواند چندین دهه پیشرفت در زمینه مقابله با ایدز را خنثی کرده و باعث افزایش عفونت و مرگ و میر به سطوحی شود که از اوایل دهه 2000 مشاهده نشده بود.

این تحقیقات تخمین می زنند که تا سال 2030 ممکن است 10.8 میلیون عفونت HIV اضافی در کشورهای کم درآمد و متوسط ​​رخ دهد و در همین حال، تعداد مرگ و میرهای مرتبط با HIV در کودکان و بزرگسالان می تواند تا سال 2030 به 2.9 میلیون نفر برسد.

این مطالعه پس از تصمیم «سر کر استارمر» نخست وزیر بریتانیا مبنی بر کاهش هزینه های امدادی خارجی از 0.5 درصد درآمد ناخالص ملی به 0.3 درصد طی دو سال آینده به منظور تأمین بودجه تعهدات دفاعی انجام شد. از سوی دیگر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دستور توقف بیشتر کمک‌های خارجی آمریکا را صادر کرده و اعلام کرده است که این کشور از سازمان بهداشت جهانی خارج می‌شود.

در مقاله ای که در مجله تخصصی لنست درباره بیماری ایدز منتشر شد، محققان اعلام کردند: اهداکنندگان بین المللی از سال 2015 حدود 40 درصد از کل بودجه HIV در کشورهای کم درآمد و متوسط ​​را تامین کرده اند. بریتانیا، ایالات متحده، فرانسه، آلمان و هلند بیش از 90 درصد از بودجه بین المللی این بیماری را به خود اختصاص می دهند.

با این حال، مشخص شده که همه کشورها اخیراً برنامه هایی را برای کاهش کمک های خارجی معرفی کرده اند که منجر به کاهش 24 درصدی بودجه بین المللی HIV تا سال 2026 می شود. از طریق مدل‌های ریاضی، محققان استرالیایی تخمین زدند که تا سال 2030 بین 4.4 میلیون تا 10.8 میلیون عفونت جدید HIV در کشورهای کم درآمد و متوسط ​​و بین 770000 تا 2.9 میلیون مرگ ناشی از HIV در کودکان و بزرگسالان تا همان سال ثبت خواهد شد.

این خبر را در اسکای‌نیوز ببینید

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com