Wp Header Logo 1225.png

شفقنا آینده- حتی موارد خفیف کووید-۱۹ می‌تواند علائم طولانی‌مدتی را ایجاد کند، به‌ویژه در زنان و بزرگسالان جوان‌تر، در حالی که موارد شدید ارتباط قوی با خستگی طولانی‌مدت، گیجی مغزی و درد مفاصل نشان می‌دهند که کووید-۱۹ را از سایر عفونت‌های تنفسی متمایز می‌کند.

به گزارش شفقنا از نیوزمدیکال، در مطالعه‌ای که اخیراً در مجله PLOS One منتشر شده است، محققان مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس ساوت‌وسترن، ایالات متحده، ارتباط بین شدت بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ (کووید-۱۹) و خطر علائم پس از حاد را ارزیابی کردند.

در میان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ علامت‌دار، تقریباً دو سوم آنها وضعیت سلامتی معمول خود را در عرض یک یا دو ماه بازیابی می‌کنند، در حالی که برخی دیگر بهبودی طولانی‌مدت را تجربه می‌کنند. طبق گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، کووید طولانی مدت به عنوان عوارضی تعریف می‌شود که حداقل سه ماه پس از عفونت اولیه ادامه داشته باشند. با این حال، مطالعات دیگر نشان می‌دهند که کووید-۱۹ پس از حاد، علائمی است که تا ۱۲۰ روز پس از بهبودی ادامه می‌یابد.

علاوه بر این، در حالی که کووید طولانی مدت در افرادی که شدیدترین بیماری اولیه را داشته‌اند، بیشتر محتمل است، افراد مبتلا به بیماری اولیه خفیف نیز علائمی را بروز می‌دهند. برخی مطالعات تفاوت‌هایی را در عوارض طولانی مدت بین کووید-۱۹ و آنفولانزا مشاهده کرده‌اند. علاوه بر این، در حالی که کووید-۱۹ پس از حاد بارها مورد مطالعه قرار گرفته است، مطالعات کمی بر توصیف دقیق شدت بیماری حاد یا مقایسه آن با سایر بیماری‌های عفونی تنفسی تمرکز کرده‌اند.

منبع: مدیکال نیوز

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com