شفقنا – گزارشی جدید نشان میدهد که هزاران نفر در انگلیس که با بحران شدید روانی مواجهاند، ناچارند تا سه روز در بخش اورژانس منتظر بمانند تا برایشان تختی فراهم شود؛ شرایطی که برای افراد در وضعیت بحرانی «نزدیک به شکنجه» توصیف شده است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، در یک بیمارستان، برخی بیماران به حدی از تأخیر در بستری شدن ناراحت شدهاند که اورژانس را ترک کرده و در همان نزدیکی اقدام به خودکشی کردهاند، که این موضوع باعث شده پرستاران و نیروهای آتشنشانی برای نجات آنان مداخله کنند.
به دلیل شلوغی بیش از حد اورژانسها برای رسیدگی به بیماران، گاهی مسئولیت مراقبت از بیماران روانی به نیروهای امنیتی واگذار میشود، نه پرستاران.
این یافتهها در تحقیقی از سوی کالج سلطنتی پرستاری (RCN) منتشر شده است. پروفسور نیکولا رنجر، رئیس این کالج، این وضعیت را «رسوایی آشکار» خواند.
بر اساس این تحقیق که شامل دادههای دریافتی از ۱۴۵ بیمارستان خودگران در انگلیس و نیز اظهارات پرستاران ارشد است، سالانه حداقل ۵۲۶۰ نفر که در بحران روانی قرار دارند، بیش از ۱۲ ساعت (و گاه تا ۳ روز) پس از تصمیم به بستریشدن، منتظر تخت میمانند؛ در حالی که این عدد در سال ۲۰۱۹ تنها حدود ۱۰۰۰ نفر بود.
در این گزارش همچنین آمده است:
- برخی بیمارستانهایی که پیشتر چنین انتظارهایی نداشتند، اکنون صدها مورد را ثبت کردهاند.
- مراجعات روانپزشکی به اورژانس رو به افزایش است و در سال گذشته به ۲۱۶ هزار نفر رسیده است.
- جذب پرستاران روانی متناسب با افزایش تقاضا پیش نرفته است.
- تعداد تختهای واحدهای روانپزشکی از سال ۲۰۱۴ تاکنون ۳۶۹۹ عدد کاهش یافته است.
راشل مککارتی، پرستار ارشد در تراست بیمارستانهای ناتینگهام میگوید: انتظار سهروزه برای بیماران روانی حاد امری رایج است. بسیاری از آنها بهشدت آشفته میشوند و حق دارند. اگر خودم هم سه روز در اورژانس منتظر میماندم، مضطرب میشدم.
یکی از مدیران پرستاری در لندن شرایط پر سر و صدا و پرنور اورژانس را برای بیماران روانی «شبیه به شکنجه» توصیف کرده است. یک پرستار در جنوب غرب انگلیس نیز میگوید: بسیاری از بیماران منتظر میمانند، اما برخی دیگر در بحران شدید هستند، میخواهند به خود آسیب بزنند یا آنجا را ترک کنند.
الکسا نایت، از بنیاد سلامت روان، خواستار تقویت خدمات مداخله زودهنگام در سطح جامعه شد تا از بحرانهای جدی پیشگیری شود.
این خبر را اینجا ببینید.
source