Wp Header Logo 2408.png


فرارو- ساعت کاری بانک‌ها فعلا از شش صبح تا یک ظهر تعیین شده است. به‌خاطر صرفه‌جویی در مصرف برق شورای هماهنگی‌ بانک‌ها، تمام فعالیت‌های روز پنجشنبه را متوقف کرد و برای انجام امور بانکی در آخرین روز کاری هفته باید چشم‌انتظار اعلام شعب کشیک باشیم.

به‌گزارش فرارو؛ کارمزد بانک‌ها بعد از دوسال آپدیت شد و از اول خرداد ممکن است به‌خاطر دریافت پول از عابربانک‌ مبلغی در حد 175 تومان از حسابمان کسر شود. افزایش سقف برداشت پول از عابربانک‌ها یکی دیگر از تغییرات سال جدید است و تحول بعدی می‌تواند ارتقای سقف تراکنش‌های پایا و ساتنا باشد.   

تغییر ساعت کاری بانک‌ها

ساعت کاری بانک‌‌ها طبق اعلام شواری هماهنگی‌ بانک‌ها تغییر کرده است. آنهایی که در روز‌های اخیر به‌خاطر امور بانکی به شعبه‌های مختلف کشور مراجعه کرده‌اند، احتمالا می‌دانند شروع تایم کاری کارمندان بانک به ساعت شش موکول شده و فعالیت بانک‌ها فقط تا ساعت یک ظهر یا همان 13 ادامه خواهد داشت.

تغییر ساعت کاری بانک‌ها به استناد تصویب‌نامه هیئت وزیران نهایی شده و به‌خاطر دلایلی که قطعا بهتر از ما درجریان هستید، این تغییر از روز شنبه 20 اردیبهشت اجرا شد. فراموش نکنید که باوجود استارت کار بانک‌ها از ساعت شش صبح، خدمات‌رسانی به مشتریان بانکی از ساعت شش و 30 دقیقه آغاز می‌شود.

تعطیلی بانک‌‌ها در روز پنجشنبه

تعطیلی بانک‌ها در روز پنجشنبه رسمی شده است. ابتدا صحبت‌هایی از لزوم تعطیلی بانک‌های تهران در آخرین روز کاری هفته مطرح بود اما اطلاعیه شورای هماهنگی بانک‌ها نشان می‌دهد این قانون در تمام شهر‌ها و استان‌های کشور اجرا می‌شود.

طبق اطلاعیه شورای هماهنگی بانک‌ها، به‌خاطر لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق، تا پایان تابستان بانک‌های کشور باز نیستند. این وسط قرار است واحدهای پشتیبان ستادی و شعبه‌های کشیک هر بانکی که اسم آنها توسط بانک‌ها اطلاع رسانی می‌شود، از ساعت هشت صبح تا 12 ظهر فعالیت داشته‌ باشند.

بانک‌ها فرارو

بانک‌های کشور تا پایان شهریور پنجشنبه‌ها تعطیل خواهند بود

شورای هماهنگی بانک‌ها از مردم خواسته به‌خاطر صرفه جویی در مصرف برق تا جایی که امکان دارد، کارهای بانکی را به صورت غیر حضوری و با استفاده از اینترنت بانک انجام دهند.

افزایش کارمزد بانک‌ها

کارمزد بانک‌ها بعد از دو سال آپدیت شد و به‌طور متوسط 25 درصد ارتقا پیدا کرد. مثلا اگر تا الان برای صدور کارت‌های بانکی باید هفت هزار و 200 تومان پرداخت می‌کردیم، امسال این عدد به 9 هزار تومان تغییر می‌کند و بابت چک کردن مانده حساب، به‌جای 144 تومان، 180 تومان از حسابمان کسر می‌شود.

افزایش کارمزد بانک‌ها طبق بخشنامه‌ای در اواسط اردیبهشت امسال ابلاغ شده و لازم است بدانید از امسال برداشت پول از عابربانک‌ها هم می‌تواند شامل کارمزد شود.

کارمزد 175 تومانی برداشت پول از خودپرداز‌ها زمانی اعمال می‌شود که کارت بانکی ما با بانکی که از عابربانک آن استفاده می‌کنیم، همخوانی نداشته باشد وگرنه برداشت پول نمی‌تواند در همه حالت‌ها شامل کارمزد شود.

افزایش سقف برداشت از خودپرداز

سقف برداشت از خودپردازها در بازه زمانی 25 اسفند پارسال تا 20 فروردین امسال به 300 هزار تومان تبدیل شد. قبلا عابربانک‌ها نهایتا 200 هزار تومان به‌ازای هر کارت بانکی در روز تحویل مردم می‌دادند اما بخشنامه روز 25 فروردین حاکی از افزایش 50 درصدی داشت.

سقف برداشت از عابربانک‌ها حالا بعد دو دهه رسما تغییر می‌کند و از این به بعد می‌شود رقمی معادل 300 هزار تومان دریافت کرد.

افزایش سقف تراکنش پایا و ساتنا  

حداکثر مبلغ کارت به کارت به‌کمک عابربانک‌ها و اینترنت بانک کماکان 10 میلیون تومان است و برای جابجایی مبالغ بیشتر، پایا و ساتنا وسط می‌آیند.

سقف تراکنش‌های ساتنا پیش از این 50 میلیون تومان بود اما طبق بخشنامه روز 15 اردیبهشت بانک مرکزی این عدد به 100 میلیون تومان می‌رسد. مشتریان بانکی اگر دنبال جابجایی پول به کمک پایا هستند، می‌توانند تا سقف 200 میلیون تومان اقدام کنند.

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com