Wp Header Logo 2515.png
وزیر نیرو: باید فضا را برای مشارکت سرمایه‌گذاران در صنعت برق فراهم کنیم

وزیر نیرو از تلاش دولت برای رفع مشکلات زیرساختی و حرکت به‌سوی توسعه پایدار سخن گفت و صرفه‌جویی در مصرف آب و برق را ضرورتی ملی دانست.

خبرگزاری میزان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، عباس علی آبادی وزیر نیرو امروز (پنجشنبه) در آیین افتتاح پروژه آبرسانی مجتمع میرآباد ثلاث باباجانی، با اشاره به تغییرات مثبت منطقه طی سال‌های اخیر افزود: کسانی که اینجا زندگی می‌کنند شاید تغییرات را احساس نکنند، اما برای من که مدت‌ها از این منطقه دور بودم، مشخص است که اتفاقات خوبی رخ داده و مطمئنم در آینده هم تحولات بیشتری را خواهیم دید.

وی درباره موضوع برق گفت: مشکلات برق منطقه حل خواهد شد. تا زمانی که چراغ‌ها روشن هستند کسی متوجه اهمیت آنها نمی‌شود، اما وقتی خاموش می‌شوند، تازه می‌فهمیم برق چه جایگاهی دارد.

وی با انتقاد از فقدان شرایط مناسب برای سرمایه‌گذاری در بخش برق تأکید کرد: ما باید فضا را برای مشارکت سرمایه‌گذاران در صنعت برق به خوبی فراهم کنیم. باید از این ثروت بزرگ استفاده کنیم و سرمایه‌ها را به اینجا جذب کنیم تا توسعه‌ای پایدار و دائمی شکل بگیرد.

وزیر نیرو درباره مسئله آب نیز گفت: در موضوع آب هم قول می‌دهم هر کاری از دستم بربیاید انجام خواهم داد. برای همین موضوع به منطقه آمدم. البته امکانات محدود است، اما تلاش می‌کنیم از اولویت‌ها شروع کنیم.

وزیر نیرو با اشاره به توانمندی‌های علمی کشور در حوزه برق ادامه داد: امروز بعضی ما را متهم می‌کنند، اما باید بدانند که در مناقصات جهانی با شرکت‌هایی مثل زیمنس رقابت کردیم و پیروز شدیم. هم در کیفیت، هم در قیمت برتریم. این کار را جوانان ایرانی انجام داده‌اند. این یک پیروزی علمی است.

علی‌آبادی در پایان با اشاره به مصرف بالای انرژی در کشور گفت: متأسفانه در برق و آب پرمصرف هستیم. اخیرا در کنفرانس مکانیک از دانشمندان خواستم راه‌حلی پیدا کنند تا مصرف بهینه شود. تکنولوژی‌هایی وجود دارد که از قطرات اندک آب محصولات بزرگ به‌دست می‌آید. باید بهره‌وری را بالا ببریم و این دو منبع را تبدیل به ابزار جذب سرمایه کنیم.

همچنین آیین بهره‌برداری و افتتاح پروژه آبرسانی مجتمع میرآباد شهرستان ثلاث‌باباجانی و بانی‌عزیز شهرستان جوانرود همزمان با ششمین سفر استانی رئیس جمهور، با حضور وزیر نیرو برگزار شد.

رضا داودی با اشاره به احجام عملیات اجرا شده در این پروژه گفت: آب مورد نیاز این طرح از طریق حفر چاه عمیق با عمق ۲۹۰ متر تأمین شد. همچنین در این طرح ۱۱ باب مخزن با مجموع حجم ۱۳۵۰ متر‌مکعب احداث و ۳۷ کیلومتر لوله‌گذاری نیز اجرا شد.

وی افزود: تجهیز و برق‌رسانی چاه و ۳ باب ایستگاه پمپاژ از دیگر اقدامات انجام گرفته در این طرح بوده است.

مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمانشاه اعتبار هزینه شده در اجرای این طرح را ۱۳۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ملی طرح‌های محرومیت زدایی عنوان کرد و گفت: با افتتاح این پروژه یک شهر و ۱۴ روستا با جمعیت ۲۱۰۰ نفر از نعمت آب سالم و پایدار بهره‌مند شدند.

انتهای پیام/

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com