Wp Header Logo 3766.png
اعتماد سرمایه‌گذاران، شرط اول شکل‌گیری بازار سرمایه قوی است/ میانگین حجم معاملات روزانه بازار سرمایه حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در نخستین نمایشگاه مشهد اینوکس با تأکید بر این‌که اعتماد سرمایه‌گذاران، شرط اول در شکل‌گیری بازار سرمایه قوی است، از ظرفیت‌های بالای شرق کشور برای جذب سرمایه‌گذاری و لزوم تقویت اعتماد عمومی به بازار سرمایه سخن گفت.

خبرگزاری میزان

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، حجت‌اله صیدی، در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه تخصصی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری «اینوکس و فاینکس» مشهد، با تأکید بر نقش محوری بازار سرمایه در توسعه اقتصادی کشور گفت: مسئله اصلی کشور، دستیابی به رشد اقتصادی پایدار و متوازن است؛ مسائلی هم‌چون حاشیه‌نشینی، معیشت مردم و توسعه نامتوازن، ریشه در فقدان رشد اقتصادی مطلوب دارند.

وی رشد پایدار اقتصادی را وابسته به دو عامل کلیدی دانست و افزود: تشکیل سرمایه بلندمدت و افزایش بهره‌وری دو بال اصلی رشد اقتصادی هستند و بدون این دو مؤلفه، توسعه پایدار ممکن نیست.

صیدی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان خراسان رضوی برای سرمایه‌گذاری گفت: یکی از بزرگ‌ترین تأمین مالی‌ها در استان خراسان رضوی انجام شده، اما باید در نظر داشت که آیا بهره‌وری لازم وجود داشته است یا خیر.

وی ادامه داد: شرق کشور با محوریت مشهد و به‌واسطه موقعیت جغرافیایی و مرز‌های گسترده، یکی از مناطق پرپتانسیل برای سرمایه‌گذاری است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید بر نقش بازار سرمایه در تأمین مالی پروژه‌های بلندمدت گفت: شرط نخست در شکل‌گیری بازار سرمایه قوی، اعتماد سرمایه‌گذاران است. سرمایه‌گذار باید مطمئن باشد که حقوقش حفظ شده و با عدالت با او رفتار می‌شود و هم‌چنین بازده مورد انتظارش تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به ارائه گزارش‌هایی در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: در حال حاضر، میانگین حجم معاملات روزانه بازار سرمایه حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است که بیش از ۷۰ درصد آن توسط اشخاص حقیقی انجام می‌شود. این آمار نشان می‌دهد که اعتماد به بازار سرمایه بازگشته است. از این رو، وظیفه ما حفظ و تقویت آن است.

صیدی با تاکید بر لزوم تقویت نظارت و استفاده از ابزار‌های نوین مالی برای توسعه بازار سرمایه گفت: شرکت- پروژه‌ها، یکی از ابزار‌هایی است که برای سرمایه‌گذاران تعریف شده تا آنها با مجوز سازمان بورس بتوانند یک سوم تامین مالی را انجام دهند و دو سوم منابع تامین مالی را از بازار سرمایه جمع کنند.

وی با اشاره به عملکرد موفق صندوق سرمایه‌گذاری زعفران و نقش آن در تامین مالی گفت: فولاد، کشاورزی، خودرو، قطعه‌سازی و… از جمله صنایع پیشتازی هستند که در استان خراسان فعالیت می‌کنند و می‌توان با استفاده از ابزار‌های مالی نوین در تامین مالی این صنایع مشارکت داشت.

صیدی در پایان با اشاره به قوانین بالادستی هم‌چون قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت گفت: از مجلس شورای اسلامی برای تصویب این قانون تشکر می‌کنم. امیدوارم با گسترش ابزار‌هایی مانند شرکت‌های پروژه، بتوانیم تأمین مالی مؤثری برای تولید و توسعه استان خراسان رضوی انجام دهیم.

انتهای پیام/ 

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com