شفقنا – محمود خلیل، دانشجوی سابق دانشگاه کلمبیا که در حال حاضر در یک مرکز بازداشت اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده آمریکا (ICE) نگهداری میشود، برخی از جنبههای شرایط خود را با کسانی که در اردوگاههای نازی بودهاند، مقایسه کرد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، او در مقالهای جدید که در واشنگتن پست منتشر شد، نوشت: من نسخهای از کتاب “انسان در جستجوی معنا” نوشته ویکتور فرانکل را برداشتم. احساس شرم میکنم که شرایط خود در بازداشت اداره مهاجرت و گمرک را با اردوگاههای نازی مقایسه کنم، اما برخی جنبههای تجربه فرانکل با من یکسان است: اینکه نمیدانم چه سرنوشتی در انتظار من است؛ تسلیمشدن و شکستخوردن همبندان خود را دیدم.
خلیل بیش از یک ماه است که در بازداشت اداره مهاجرت و گمرک به سر میبرد، در حالی که همسرش قرار است تا دو هفته دیگر زایمان کند. خلیل که دارنده کارت سبز است، به دلیل شرکت در تظاهرات طرفداران فلسطین در دانشگاه بازداشت شده است.
یک قاضی مهاجرتی در حکمی اعلام کرده که رسیدگی به پرونده خلیل میتواند ادامه یابد، زیرا دولت استدلال کرده است که وزیر امور خارجه میتواند اخراج اتباع غیرآمریکایی را در صورتی که اثرات نامطلوبی بر سیاست خارجی ایالات متحده داشته باشند، عملی کند.
در یک پرونده جداگانه در دادگاه فدرال که بازداشت او را به چالش کشید، قاضی حکم داده که دولت نمیتواند خلیل را اخراج کند.
خلیل در مقاله خود به شدت به «سرعت سرسامآور روند رسیدگی به پرونده» انتقاد کرد و گفت که این روند «اصول دادرسی عادلانه را نقض کرده است.»
خلیل بازداشت خود را غیرقانونی خواند و گفت که هیچ مدرکی علیه او جز سخنرانیاش علیه اسرائیل ارائه نشده است.
او گفت: «چرا باید اعتراض به کشتار هزاران فلسطینی بیگناه باعث آسیب به حقوق قانونی من شود؟»
خلیل امیدوار است که بازداشت او هشدار و الهامبخشی برای دیگران باشد تا در برابر بیعدالتی ایستادگی کنند.
او در پایان مقاله خود نوشت: امیدوارم این مقاله خشم شما را برانگیزد که ابتداییترین غریزه انسانی، یعنی اعتراض به کشتار بیرحمانه، توسط قوانین مبهم، تبلیغات نژادپرستانه و دولتی که از بیداری مردم وحشت دارد، سرکوب میشود.
این خبر را در هیل ببینید.
source