ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: سرمایه در گردش و کمبود نقدینگی، نخستین مانع پیش روی تولید است که لازم است سازوکار مناسبی برای برطرفکردن این مانع به منظور صیانت از سرمایهگذاری و تلاش برای ایجاد سرمایهگذاری جدید، فراهم شود.
مهدی زندیه وکیلی سهشنبه دوم اردیبهشت در جریان بازدید از چهار واحد تولیدی و صنعتی در شهر صنعتی کاوه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در روز همت اقتصادی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی از نزدیک بررسی و برخی از آنها برطرف شد و تعداد دیگری از مشکلات نیز مقرر شد با طرح در جلسات کارشناسی و پیگیری در سطح کلان کشور برطرف شود. علاوه بر بازدیدهای هفتگی، سفرهای شهرستانی نیز با هدف بررسی مسائل عمرانی، توسعهای و اجتماعی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در سال سرمایهگذاری برای تولید ضمن برطرف کردن موانع پیش روی سرمایهگذاری به دنبال ایجاد سرمایهگذاریهای جدید خواهیم بود، تصریح کرد: صیانت و حمایت از سرمایهگذاریهای موجود و تلاش برای اجرای طرحهای توسعهای رویکردهای مهمی است که در استان دنبال خواهد شد.
استاندار مرکزی در ادامه به موانع پیش روی سرمایهگذاری در واحدهای تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: سرمایه در گردش و کمبود نقدینگی نخستین مانع پیش روی تولید است. بسیاری از واحدهای صنعتی و تولیدی از دوره سرمایهگذاری عبور کردهاند اما با توجه به افزایش نرخ ارز و تورم با مانع سرمایه در گردش مواجهند که این موضوع در نشست سراسری استانداران با رئیس جمهوری مطرح شد.
وی افزود: سیاستهای ارزی و ثبت سفارش نیز از دیگر مشکلات و موانع پیش روی تولید است که این موضوع نیز علاوه بر پیگیری، در نشست استانداران با رئیس جمهوری مطرح شد و امیدواریم با گرهگشایی و ایجاد سازوکار مناسب، برطرف شود.
معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز بر استفاده صنایع از انرژیهای خورشیدی و تجدیدپذیر تأکید کرد و گفت: برای برونرفت از ناترازی انرژی باید به سمت بهرهگیری از ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر حرکت کرد و زمینه اینکار در استان مرکزی نیز بعنوان استان پیشرو در سطح کشور فراهم است و خوشبختانه زیرساختهای مهم و سازوکار لازم برای تسهیل در احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در سطح استان و شهرستان ساوه فراهم شده است.
سیدمهدی حسینی با اشاره به سهم حدود ۲۴۰۰ مگاواتی شهرستان ساوه از هدفگذاری پنج هزار مگاواتی تولید انرژی تجدیدپذیر ظرف مدت سه سال در این استان گفت: هماهنگی لازم برای واگذاری زمین، ایجاد شبکه و جذب سرمایهگذاران از موضوعاتی است که در کارگروه انرژی شهرستان به عمل آمده است.
وی به اهمیت مسئولیتهای اجتماعی صنایع در ساوه اشاره کرد: ساوه به دلیل مزیت مهاجرپذیری و ایجاد نقاط حاشیه نشین، با ناترازی های متعددی در حوزه زیرساختی نظیر سرانه آموزشی، ورزشی، مسکن کارگری، درمانی و … مواجه است که نشانگر توسعه صنعت و رشد جمعیت بوده و در دو دهه اخیر، سرعت رشد جمعیت از ایجاد زیرساخت بیشتر بوده است.
فرماندار ساوه تأکید کرد: صنایع در عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود در راستای رفع ناترازیها به تکالیف خود عمل کنند تا رشد جمعیت متأثر از توسعه صنعت با تامین زیرساختها همخوانی داشته باشد.
مدیر عامل شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه نیز با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال سرمایهگذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری گفت: همه ما موظفیم تا با عمل به منویات رهبری در تحقق شعار سال بکوشیم.
سیدمحمود علمائی افزود: شرکت شهر صنعتی کاوه بعنوان یکی از مجموعههای وابسته به بنیاد مستضعفان برای تسهیل در امر سرمایهگذاری و رونق تولید در کنار دولت خواهد بود و در کمک به دولتمردان بویژه استاندار مرکزی از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
مدیرعامل شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه همچنین از احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۵۰ مگاوات در شهر صنعتی کاوه خبر داد و اظهار کرد: با کمک استانداری مرکزی و دیگر دستگاههای ذیربط، کلنگ احداث این نیروگاه در روزهای آتی به زمین خواهد خورد تا کمک قابل توجهی به رفع ناترازی برق در بزرگترین شهر صنعتی کشور شود.
انتهای پیام
source