Wp Header Logo 1923.png

شفقنا- حماس و جهاد اسلامی روز یکشنبه تأکید کردند که هرگونه مذاکره غیرمستقیم با اسرائیل باید به پایان جنگ ویرانگر در غزه، خروج کامل اسرائیل از نوار غزه، بازگشایی گذرگاه‌ها و بازسازی منجر شود.

به گزارش شفقنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، حماس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم در جریان دیدار هیئت‌های رهبری دو جنبش، گرفته شده است.

طبق این بیانیه، «هیئتی از رهبری جنبش حماس به ریاست برادر مجاهد محمد درویش، رئیس شورای رهبری، با هیئتی از جنبش جهاد اسلامی به ریاست زیاد النخاله، دبیرکل این جنبش، دیدار کرد.»

در این بیانیه آمده است: «این دو هیئت در مورد فداکاری‌های عظیم مردم ما و رنج‌های انسانی ناشی از جنگ ویرانگر و گرسنگی، و همچنین صحنه‌های روزانه قتل عام‌هایی که دشمن صهیونیستی با هدف اجرای نقشه‌های شوم و خطرناک خود علیه مردم ما و آینده آنها انجام می‌دهد، بحث و گفتگو کردند.»

طبق این بیانیه، دو هیئت همچنین «با افتخار و تحسین از عملکرد قهرمانانه» مبارزان فلسطینی، «شجاعت، جسارت و شجاعت آنها و میزان خساراتی که روزانه به ارتش دشمن وارد می‌کنند» یاد کردند.

این دو هیئت «تحولات مذاکرات جاری (در قطر) را مورد بحث قرار دادند و تأکید کردند که هرگونه مذاکره‌ای باید منجر به دستیابی به اهداف و آرمان‌های مردم ما، از جمله پایان جنگ، خروج کامل نیروهای دشمن، بازگشایی گذرگاه‌ها و بازسازی شود.»

طبق این بیانیه، دو هیئت همچنین «پاسخ‌های اشغالگران به پیشنهادهای ارائه شده توسط میانجیگران برای دستیابی به آتش‌بس و راه‌های مقابله با آنها را مورد بحث قرار دادند.»

این در حالی است که دوحه، پایتخت قطر، در حال حاضر شاهد دور جدیدی از مذاکرات غیرمستقیم بین هیئت‌های حماس و اسرائیل با میانجیگری قطر و مصر و با مشارکت آمریکا است که هدف آن دستیابی به آتش‌بس و توافق تبادل اسرا است.

تقریباً به مدت 20 ماه، دورهایی از مذاکرات غیرمستقیم بین اسرائیل و حماس برای پایان دادن به جنگ و تبادل اسرا، با میانجیگری مصر و قطر و با حمایت ایالات متحده، برگزار شده است.

در این مدت، دو توافق جزئی برای تبادل اسرا و آتش‌بس حاصل شد، اولی در نوامبر 2023 و دومی در ژانویه 2025 امضا شد.

نتانیاهو، که تحت تعقیب دیوان دادگستری بین‌المللی است، از تکمیل توافق اخیر طفره رفت و نسل‌کشی در غزه را در 18 مارس از سر گرفت.

با از سرگیری نسل‌کشی، حزب راست افراطی قدرت یهودی، به رهبری بن گویر، که در آن زمان استعفا داده بود، حدود دو ماه پس از خروجش، به دولت نتانیاهو بازگشت.

مخالفان اسرائیل ادعا می‌کنند که نتانیاهو به دنبال توافق‌های جزئی است که ادامه جنگ را برای دستیابی به منافع سیاسی خود، به ویژه ادامه حکومتش، تضمین کند.

منبع: خبرگزاری آناتولی

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com