رئیس انجمن سازههای فولادی ایران گفت: سالانه ظرفیت تولید حدود دو میلیون تنی سازههای فلزی را داریم که در صورت حمایتهای دولتی این ظرفیت تولید افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه ما در صنعت فولاد نیاز به حمایتهای دولتی داریم ادامه داد: به صورت ویژه در وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی نیاز است که به تولید کنندگان سازههای فولادی به صورت ویژه توجه کنند و تسهیلاتی درا ختیارشان قرار دهند.
رئیس انجمن سازههای فولادی ایران گفت: ما در این صنعت ظرفیت بسیار خوبی در کشور داریم و سالانه میتوانیم حداقل یک تا دو میلیون تن، سازه فلزی تولید کنیم که این میزان تولید میتواند در خدمت افزایش سریع ساخت و ساز مسکن قرار گیرد و البته این موضوع هم اکنون در دستور کار انجمن سازههای فولادی و مرکز تحقیقات وزارت راه، مسکن و شهرسازی قرار گرفته است.
وی درباره رتبه بندی تولیدکنندگان سازههای فولادی نیز گفت: این موضوع از یک سال گذشته در انجمن سازههای فولادی آغاز شده و در این خصوص کمیتههای تخصصی تشکیل دادیم و تفاهم نامهای با مرکز تحقیقات راه و مسکن در این زمینه منعقد شده است.
ایپکچی افزود: بحث اصلی رتبه بندی نیز استفاده هرچه بهتر از ظرفیتهای تولیدکنندگان است، در حقیقت تولید کنندگان فولادی کشور پیش از این از طریق سازمان برنامه به صورت سنتی رتبه بندی میشدند، اما اکنون درصدد هستیم که رتبه بندی به روز و برمبنای مسائل کیفی و کمی باشد.
وی ادامه داد: ما برای تولید کنندگان سازههای فولادی ۵ رتبه معرفی کردیم، تولیدکنندگان رتبه یک میتوانند در طرحهای بزرگتر و در سطح ملی شرکت کنند و به ترتیب رتبهها تا سطح ۵ پایین میآید.
رئیس انجمن سازههای فولادی ایران گفت: متن اولیه رتبه بندی را تنظیم و به مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ارسال کردیم و متناسب با جلسات تخصصی تا انتهای سال این موضوع را عملیاتی میکنیم.
وی درباره کمک انجمن سازههای فولادی به بحث ساخت و ساز، بویژه در نهضت ملی مسکن نیز افزود: ما هم اکنون به فکر این هستیم که بحث صنعتی سازی و آماده سازی سازهها در کارخانه را در انجمن سازههای فولادی پایه گذاری کنیم بویژه که استفاده از پروفیلهای بهینه و سبک کمک میکند که قیمت تمام شده سازههای فولادی را پایین بیاوریم و سازههای سریع و سبک و ایمن داشته باشیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه اعتقاد ما این است که ساخت و ساز با روشهای سنتی باعث گران شدن سازههای فولادی میشود گفت: در انجمن سازههای فولادی ما به دنبال راهکاریهایی هستیم که هزینه را به حداقل برسانیم. استفاده از پروفیلهای با گریدهای فولادی بالا در دستور کار ذوب آهن اصفهان است و ما با شرکت ذوب آهن در این خصوص تفاهم نامه داریم و در یک کار پیوسته و متمرکز تلاش خواهیم کرد تا انتهای این دوره این را عملیاتی کنیم.
وی گفت: ضمن اینکه تفاهم نامه سه جانبهای میان انجمن علمی سازههای فولادی و انجمن صنفی تولید کنندگان سازههای فولادی و مرکز تحقیقات راه، مسکن منعقد کرده ایم که عمده اهداف این تفاهم نامه، همکاریهای علمی و صنفی در حوزه فولاد است. مرکز تحقیقات با عنوان بازوی قانونی و حکومتی وزارت راه و شهرسازی به این تفاهم نامه مشروعیت خواهد داد و به رتبه بندی تولید کنندگان سازههای فولادی نیز نظارت دارد.
ایپکچی افزود: بحثهای حمایتی از تولید کنندگان سازههای فولادی از طریق وزارت راه و شهرسازی صورت میگیرد که این موضوع نیز در تفاهم نامه سه جانبه گنجانده شده است.
source