Wp Header Logo 3346.png

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: مجوز تولید نیسان زامیاد (آبی)؛ تا پایان سال تمدید شده است.

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیر عامل شرکت خودرو سازی سایپا در حاشیه راه اندازی خط تولید انبوه خودروی شاهین پلاس درباره تداوم تولیدنیسان آبی درحالیکه مجوز تولید این خودرو از سوی سازمان ملی استاندارد تا تیرماه ۱۴۰۳ معتبر بوده گفت: این محصول تا پایان سال دوباره مجوز تولید گرفته است.

 

 

آقای توسلی مهر افزود: امیدواریم محصولات جدید جایگزین نیسان به تولید انبوه برسد و پیش بینی ما این است که شاید در بدترین حالت تا اردیبهشت سال آینده محصول جدید وارد بازار شود و تولید نیسان فقط برای بازار‌های صادراتی انجام شود.

 

مدیر عامل شرکت خودروسازی سایپا درخصوص افت تولید خودروسازان در ۶ ماه نخست سال هم گفت: بخش عمده افت تولید به دلیل تصمیماتی است که متولیان امر گرفته اند مانند تخصیص ارز، قطع برق و مشکلات نقدینگی.

 

 

توسلی مهر با بیان اینکه میزان تولید امسال این شرکت، حدود ۲ درصد از سال قبل عقب است افزود: تا نیمه آبان از میزان سال قبل عبور می‌کنیم و تا پایان سال هم عدد خوبی به نسبت سال قبل تولید خواهیم داشت.

 

مدیر عامل شرکت خودرو سازی سایپا با اشاره به هدفگذاری تولید ۵۶۰ هزار دستگاه انواع خودرو تا پایان سال در این شرکت افزود: پارسال حدود ۴۷۵ هزار دستگاه تولید کردیم و از ابتدای سال تاکنون هم حدود ۲۷۵ هزار دستگاه تولید کرده ایم و با وجود همه مشکلات و چالش‌ها، در مهرماه با تولید ۴۷ هزار و ۲۰۰ دستگاه از تولید سال قبل عبور کردیم و حدنصاب چندین ساله تولید را شکستیم.

 

توسلی مهر، درباره برنامه ریزی برای رسیدن به هدفگذاری تولید ۳ میلیون دستگاه خودرو در برنامه هفتم هم گفت: با منطق هدفگذاری ۳ میلیون ارتباطی برقرار نکردم چرا که نیاز بازار ما حدود یک و نیم میلیون دستگاه است و بازار‌های صادراتی هم نیاز به زیرساخت‌های صادراتی دارد بنابراین نیاز هست که زیرساخت‌ها فراهم شود تا به کشور‌های منطقه، آفریقایی و امریکای جنوبی که خواهان محصولات ما هستند بتوانیم محصول صادر کنیم.

 

وی گفت: سهمی ما تا سال ۱۴۰۷ دستیابی به تولید سالانه ۹۵۰ هزار دستگاه خواهد بود.

 

 

مدیر عامل شرکت خودروسازی سایپا با اشاره به کاهش تعهدات معوق به مشتریان هم گفت: ابتدای سال ۴۵ هزار دستگاه تعهد معوق داشتیم که این میزان هم اکنون به ۱۳ هزار دستگاه کاهش پیدا کرده است.

 

 مدیر عامل شرکت خودروسازی سایپا درباره سهم و تکلیف این شرکت از واردات خودرو هم گفت: به ما تکلیف شده بود که تعدادی خودروی برقی، ترکیبی یا هیبریدی، سی بی یو (CBU مخفف کلمات Completely Built Unit به‌معنی واحد کاملاً ساخته شده است) و اس کی دی (SKD از کلمات Semi Knocked-Down به‌معنی قطعات نیمه منفصل می‌آید) وارد کنیم که متاسفانه از ۶۰ هزار دستگاه برنامه‌ای که وزارت صمت عرضه شده بود قبل از سال حدود ۳ هزار دستگاه تخصیص ارز تعلق گرفت که توانستیم وارد کنیم و ۵۷ هزار دستگاه از برنامه عقب هستیم.

 

توسلی مهر افزود: در سی بی یو هم به همین شکل منتظریم که تاییدیه تخصیص ارز بدهند تا این مسیر هم ادامه پیدا کند.

 

مدیر عامل شرکت خودروسازی سایپا گفت: خط جدیدی که امروز افتتاح شد با ظرفیت ساعتی ۲۰ دستگاه تولید را شروع کرد و به صورت نمادین واگذاری شاهین پلاس امروز ۳ ماه زودتر از موعد تحویل مشتریان شد و تحویل بعدی هم زودتر از زمان موعد خواهد بود و تا پایان سال هم تعهداتی که به مردم داده ایم کامل محقق خواهد شد.

 

توسلی مهر درباره صف‌های طولانی مشتریان در نمایندگی‌های خدمات خودرویی و تعمیرگاه‌های مجاز هم گفت: ماندگاری خودرو در نمایندگی‌ها کاهش یافته، چون حجم تامین قطعات در مقایسه با پارسال ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com