Wp Header Logo 3794.png
بررسی واگذاری هتل‌های بنیاد مستضعفان/ بنیاد در حوزه معدن و فولاد فعال‌تر می‌شود

بنیاد مستضعفان درحال واگذاری مجموعه هتل‌های خود است؛ نمایندگان مجلس معتقدند هتل‌داری جزو وظایف بنیاد مستضعفان نیست و باعث می‌شود این بنیاد تمرکز کمتری بر فعالیت‌های اصلی خود داشته باشد؛ البته لازم است این واگذاری‌ها با بررسی کافی و دقت نظر لازم انجام گیرد.

خبرگزاری میزان

بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر در ۲ حوزه معدن و فولاد دستاور‌های قابل توجهی داشته و به موفقیت‌هایی دست یافته است. در همین راستا اکنون این بنیاد در نظر دارد با واگذاری هتل‌های خود فعالیتش را در این حوزه‌ها که تخصص بیشتری در آن دارد گسترش دهد. 

اهلیت‌سنجی و نظارت در واگذاری هتل‌ها در دستور کار است

در همین راستا حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، چهارشنبه ۳۰ آبان در برنامه صف اول، گفت: بنیاد با همکاری دولت و بخش خصوصی کمک به توسعه تولید و صادرات تولیدات را دنبال می‌کند که قیمت در بازار‌های خارجی را در رقابتی بی‌معنا نشکند.

به گفته دهقان بنیاد برای خروج از صنعت هتل‌داری با فروش این بخش به‌دنبال تکمیل زنجیره‌های فعالیت اصلی است و هتل‌ها به صورت دقیق ۴۷ هزار میلیارد تومان ارزش‌گذاری شده است.

این مقام مسئول تاکید کرد: بنیاد مستضعفان در زمان رفیق دوست (رئیس بنیاد مستضعفان در سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۸) بالغ بر ۸۰۰ شرکت داشت و امروز به ۹۰ شرکت رسیده است؛ براین اساس ایجاد ساختاری دنبال می‌شود تا شرکت‌هایی که در رشته فعالیت‌ها تعریف نمی‌شوند به مردم و بخش خصوصی واگذار شوند.

دهقان تصریح کرد: در واگذاری‌ها از جمله واگذاری هتل‌ها، اهلیت‌سنجی و نظارت یک تا ۲ ساله در دستور کار است تا از ادامه فعالیت این شرکت‌ها، اطمینان حاصل شود.

هتل‌داری جزو وظایف بنیاد مستضعفان نیست

در همین راستا ولی‌الله بیاتی، نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به واگذاری هتل‌های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی گفت: هتل‌داری جزو وظایف بنیاد مستضعفان نیست و گام موثر در مسیر چابک‌سازی کار‌های بنیاد مستضعفان و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در این حوزه است.

 وی افزود: از سوی دیگر واگذاری این هتل‌ها به بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت این بخش باعث می‌شود تا شاهد اداره هرچه بهتر و ارائه خدمات به مردم در حوزه هتل‌داری توسط بخش خصوصی باشیم.

نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: منابع حاصل از واگذاری هتل‌های بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی می‌تواند به نحو بهتری در راستای انجام وظایف تعریف شده در حوزه کاری بنیاد مستضعفان هزینه شود.

بیاتی تصریح کرد: این هتل‌ها از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار شده و ضوابط مربوط به آن نیز رعایت شده است.

در ادامه غلامرضا شریعتی، نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به واگذاری هتل‌های بنیاد مستضعفان گفت: این تصمیم و اقدام بنیاد مستضعفان عاقلانه و هوشمندانه بوده است.

وی افزود: تجربه برخی از کشور‌ها نشان می‌دهد که اقتصاد دولتی پرهزینه و کم‌سود است و از آنجایی که بنیاد مستضعفان یک نهاد حاکمیتی است و فعالیت اقتصادی آن از مصادیق فعالیت اقتصادی دولتی است واگذاری هتل‌های این مجموعه به بخش خصوصی در واقع اقدامی در جهت استفاده از ظرفیت‌های غیر حاکمیتی برای فعالیت‌ها در این حوزه است.

به گفته نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مردمی برای ارائه خدمات هرچه بیشتر و بهتر در حوزه هتل‌داری تصمیم درست و به‌جایی است که توسط بنیاد مستضعفان در این راستا اتخاذ شده است.

شریعتی گفت: واگذاری هتل‌های بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی از طریق مزایده انجام شده که نشان می‌دهد فرآیند واگذاری صحیح بوده است.
 
وی تاکید کرد: منابع حاصل از واگذاری هتل‌های بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی می‌تواند به نحو شایسته‌تری در جهت انجام ماموریت‌های محوله به این بنیاد مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان به واگذاری هتل‌های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: این اقدام بنیاد مستضعفان گامی موثر در مسیر استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی است.
 
وی افزود: در حوزه‌هایی که بخش خصوصی امکان فعالیت دارد مناسب است تا بخش‌های دولتی و حاکمیتی ورود نداشته باشند و اقدام بنیاد مستضعفان در واگذاری هتل‌ها در همین راستا بوده است.
 
نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: واگذاری هتل‌های بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی می‌تواند زمینه‌ساز هزینه‌کرد منابع حاصل از این اقدام در مسیر انجام وظایف محوله به بنیاد مستضعفان همچون کاهش و رفع محرومیت در نقاط مختلف کشور باشد.

به گفته ابوترابی هتل‌داری و اقداماتی از این دست باعث می‌شود تا بنیاد مستضعفان تمرکز کمتری بر فعالیت‌های اصلی خود داشته باشد و واگذاری هتل‌ها به بخش خصوصی باعث تمرکز بیشتر بنیاد بر فعالیت‌های اصلی خود است.

در نهایت باتوجه به اینکه در سال‌های گذشته بنیاد مستضعفان در امر هتل‌داری به موفقیت‌هایی دست پیدا کرده و اکنون نیز سعی در فعال‌تر شدن در حوزه‌های معدن و فولاد دارد امید است این واگذاری‌ها با بررسی کافی و دقت نظر لازم انجام گیرد.

از طرفی باید علاوه بر تامین منافع بنیاد مستضعفان، منافع بخش خصوصی که در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده نیز تامین شود تا بتواند اقدامات به‌روز و نوآورانه‌ای در این حوزه داشته باشد و خدمات بهتری ارائه دهد.

انتهای پیام/

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com