Wp Header Logo 4372.png

گروه اقتصادی: امیرعلی نقی دهقی: ضرب المثل فعلی مصداق مدیران عامل بسیاری از بانک‌های شاغل در حوزه بنگاه‌داری و کسب سودهای کلان است! مدیرانی که نه تنها حاضر به پذیرش معضل ایجاد کرده در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی برای مردم نیستند بلکه در مصاحبه با خبرنگاران نه تنها زیر بار بنگاه‌داری ودلالی نمی‌روند بلکه با ادعای ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های تولیدی منت هم بر سر مردم می‌گذارند که ما چنین کردیم و چنان کردیم!!

به گزارش بولتن نیوز به نقل از راه مردم، در طرف دیگر این معادله مسئولان دست‌اندرکار و تصمیم گیر را در بانک مرکزی و وزارت اقتصاد داریم که هر یک به نوعی از بنگاه‌داری بانک‌ها و معضلاتی که همچون خوره به جان مردم و اقتصاد افتاده می‌نالند وخواستار برچیده شدن بساط بنگاه‌داری و دلالی شبکه بانکی هستند تا اقتصاد کشور راه تنفس پیدا کرده و از بحران رانت و دلالی و افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله مسکن طلا دلار وخودرو و غیره کاسته شود.

همین چند روز قبل بود که همتی وزیر اقتصاد به بانک‌های بنگاه‌دار و دلال هشدار داد و برای آنها جهت جمع کردن بساط دلالی فرصت یک ساله داد !

فرزین رئیس کل بانک مرکزی هم از قافله عقب نمانده و از اضافه برداشت بانک‌ها می‌نالد و می‌گوید بانک‌ها چاره‌ای جز خروج از بنگاه‌داری ندارند!

اما آنچه در این میان مغفول مانده شفاف نبودن وضعیت بانک‌ها در بنگاه‌داری است به این معنی که آقایان فرزین و همتی هیچ آمار و دسته‌بندی از بانک‌های بنگاه‌دار ندارند و کلی‌گویی می‌کنند و در این میان مردم نمی‌دانند که کدام بانک سهم بیشتری در بنگاه‌داری و ضربه به اقتصاد کشور دارند و دقیقاً به خاطر همین عدم شفاف سازی؛ بانک‌ها مدعی شده وبا پوشاندن تخلفات، خود را محق دانسته و همیشه از همه از جمله مردم و دولت طلبکار هستند!!

خوب است آقای پزشکیان از آقایان فرزین و همتی آمار و ارقام بنگاه‌داری بانک‌ها را طلب کند تا حداقل آنها به وظیفه ذاتی خود عمل نمود و با ارائه آمار تکلیف مردم را با بانک‌های دلال و آسیب رسان به پول ملی و اقتصاد بدانند.

انتهای پیام/#

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com