Wp Header Logo 2561.png

رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از امضای تفاهم‌نامه‌ای مهم با بخش خصوصی برای تجاری‌سازی و انتقال فناوری‌های موسسه خبر داد.

امضای تفاهم‌نامه همکاری موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر با بخش خصوصی برای انتقال فناوری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد زمانیان، با اشاره به اهمیت این تفاهم‌نامه گفت: این همکاری با کارگزاران بخش خصوصی فرصتی مناسب برای انتقال و تجاری سازی فناوری‌ها و ارقامی است که موسسه به آن دست یافته است؛ این اقدام ضمن تسهیل دسترسی کشاورزان به ارقام جدید، ارزش تولید ناخالص ملی را در بخش کشاورزی افزایش خواهد داد.

وی همچنین گفت: این همکاری درآمد‌های اختصاصی موسسه را تقویت کرده و امکان ارائه خدمات تحقیقاتی بهتر را فراهم می‌کند.

زمانیان در خصوص برنامه‌های آینده موسسه برای ارتقای تولیدات کشاورزی گفت: پیش‌بینی می‌شود سالانه تعداد ۲۰ رقم انواع محصولات زراعی را به بخش کشاورزی معرفی کنیم.

وی افزود: برای سال جاری، امیدواریم حداقل ۲۵ رقم و حتی تا ۳۰ رقم جدید را معرفی کنیم. این ارقام شامل محصولات متنوعی از جمله غلات، دانه‌های روغنی، ذرت و هیبرید‌های ارزن علوفه‌ای و سبزی و صیفی و حبوبات آبی هستند که با هدف افزایش میانگین عملکرد و پایداری تولید در کشور معرفی می‌شوند.

ارائه ارقام جدید در نمایشگاه

رئیس موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر همچنین به دستاورد‌های موسسه در نمایشگاه اشاره کرد و افزود: در این نمایشگاه ۱۰ رقم از ارقام جدید رونمایی شده در جشنواره ارقام مورد نمایش برای بازدید کننندگان قرار گرفته است که شامل پنج رقم سبزی و صیفی و پنج رقم مربوط به سایر محصولات زراعی است. این ارقام همگی در سال ۱۴۰۲ معرفی شده‌اند و با ویژگی‌های بهبودیافته خود می‌توانند بهره‌وری کشاورزی را ارتقا دهند.

اهمیت همکاری با بخش خصوصی

وی در پایان بر اهمیت همکاری با بخش خصوصی تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: ورود فناوری‌ها و ارقام جدید به بخش کشاورزی با همراهی بخش خصوصی می‌تواند علاوه بر افزایش تولید، به توسعه پایدار و رشد اقتصادی کشور کمک شایانی کند.

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com