Wp Header Logo 3504.png

سخنگوی صنعت آب گفت: فاصله قیمت تمام شده آب با قیمتی که بدست مصرف کننده می‌رسد، بسیار زیاد است و همین باعث پرداخت یارانه پنهان شده است.

اختصاص ۲۱۷ هزارمیلیارد تومان یارانه پنهان به بخش آب

به گزارش خبرنگار تحریریه انرژی خبرگزاری صداوسیما، بزرگ زاده در نشست خبری که امروز برگزار شد، گفت: استان‌های تهران، هرمزگان، اراک، ساوه، مشهد، گلستان و اصفهان نیازمند اجرای طرح‌های اضطراری هستند.

وی با اشاره به محدودیت‌های منابع عمومی در این صنعت افزود: بخش آب و آبفا برای اجرای طرح‌های خود نیاز به تامین مالی ماهانه ۱۷ همت دارد.

سخنگوی صنعت آب گفت: قیمت تمام شده‌ اب با قیمت تکلیفی بسیار فاصله دارد ،بخصوص در بخش کشاورزی قیمت آب تکلیفی بسیار پایین است.

وی تاکید کرد:اصلاح ساختار اقتصادی آب با هدف رفع ناترازی ،ب ضروری است.

بزرگ زاده با اشاره به اینکه در طی ۲۰ سال گذشته اقدامات در راستای مدیریت آبهای زیر زمینی موثر نبوده است ،گفت:انسداد چاه‌های غیرمجاز و جلوگیری از برداشت غیرمجاز از جمله اقداماتی بوده که موثرنبوده بطوریکه در ۲۰ سال گذشته بطور میانگین هرسال ۷ هزار حلقه چاه مسدود می‌شود و از طرفی ۵ هزارچاه غیرمجاز اضافه می‌شود.

وی افزود: در سال‌های اخیر ۳۰ درصد چاه‌های مجاز کشور جابه جا و‌کف شکنی شدند.

سخنگوی صنعت آب در رابطه با اقدامات انجام شده در بخش فاضلاب گفت: در قانون بودجه امسال بند‌های خوبی مبنی بر استفاده صنایع از آبهای نامتعارف پیشنهاد شده است.

وی ادامه داد: استفاده از فاضلاب در همه شهر‌ها یکی نیست بطور مثال در شهر‌های شمالی بدلیل بالا بودن سطح آب زیر زمینی، مصرف کننده صنعتی برای فاضلاب بسیار کم است و فاضلاب را بدلیل بهداشتی باید استفاده کنیم، اما در برخی از شهر‌ها مانند یزد، از فاضلاب بدلیل بهداشتی و بازچرخانی استفاده می‌شود و صنایع از پسآب استفاده می‌کنند.

بزرگ زاده افزود: آبهایی که با روش باز تخصیص از منابع آب نامتعارف به صنایع می‌دهیم منجر به تامین حقابه‌های محیط زیست و پیکره‌های آب و کاهش برداشت از آب‌های زیزمینی شده است.

وی بیان کرد: فاضلاب‌هایی که اجرا می‌شود مطابق با قانون هوای پاک، بخشی از آن سهم فضای سبز و محیط زیست است

source

ecokhabari.com

توسط ecokhabari.com