شفقنا- آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) – امروز شنبه، هشدار داد که زمان اجرایی شدن ممنوعیت اسرائیل بر فعالیتهای آژانس به زودی فرا میرسد.
به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، امروز شنبه، هشدار داد که به زودی زمان اجرایی شدن ممنوعیت اسرائیل بر این آژانس فرا می رسد. به گفته آنروا پس از اجرایی شدن این ممنوعیت ها این آژانس دیگر نمیتواند، خدمات خود را به میلیون ها آواره فلسطینی در نوار غزه، کرانه باختری اشغالی و از جمله قدس اشغالی ارائه کند.
این هشدار سازمان ملل کمتر از یک ماه قبل از اجرایی شدن تصمیم اسرائیل مبنی بر ممنوعیت فعالیت این آژانس در پایان ژانویه امسال در مناطق تحت کنترل انتشار یافته است. کنست اسرائیل پس از رای گیری درباره این موضوع در 28 اکتبر این ممنوعیت را تصویب کرد.
ژولیت توما، مدیر ارتباطات و رسانه آنروا، در مصاحبه با رادیو و تلویزیون ایرلند گفت: «زمان برای اعمال یک ممنوعیت احتمالی بر این آژانس که مانع از ارائه خدمات اولیه خود به میلیونها پناهنده فلسطینی در غزه میشود، میگذرد. و کرانه باختری، از جمله بیت المقدس شرقی خواهد شد، به زودی فرا میرسد».
توما تاکید کرد که «سازمان ملل قصدی برای جایگزینی این آژانس با سرزمین های فلسطینی ندارد و کنست اسرائیل باید تصمیم خود برای ممنوعیت فعالیت این سازمان را پس بگیرد.»
کنست اسرائیل سرانجام پس از آنکه دولت اسرائیل مدعی شد که کارمندان این آژانس بخشی از حملات 7 اکتبر 2023 بودند، ممنوعیت فعالیت آنروا را تصویب کرد.
ممنوعیت اعمال شده از سوی اسرائیل به این معنی است که آژانس قادر نخواهد بود کار خود را در مناطق تحت کنترل اسرائیل انجام دهد. این تصمیم شامل بستن دفاتر و هر گونه حساب بانکی متعلق به آنروا در داخل اسرائیل است.
آنروا اندکی پس از اشغال فلسطین در سال 1948 با هدف کمک به آوارگان فلسطینی که در پی اعلام تشکیل دولت اسرائیل آواره شده بودند، تأسیس شد. این آژانس در حال حاضر در پنج منطقه اصلی شامل: نوار غزه، کرانه باختری، اردن، سوریه و لبنان فعال است و طبق اطلاعات رسمی خود، خدمات خود را به حدود 5.9 میلیون فلسطینی ارائه می دهد.
این خبر را در الجزیره ببینید.
source